KIPPENGRILLWAGEN kopen

Kiplekker gaan!

Het is een ideaal concept waarmee u snel een grote doelgroep blij maakt. Ook heeft u met de kippengrillwagen de mogelijkheid om op veel verschillende plekken te staan, om zo uw klanten te bereiken. Met uw unieke concept op wielen kunt u bijvoorbeeld op een evenement, festival, markt of een ander feest mensen van uw heerlijke kip voorzien. Naast deze opties, is het natuurlijk ook mogelijk om de kippengrillwagen in te zetten als een verlengstuk van uw bedrijf.  

Wat kost het?

Eco Pop-Up trailer interieurEco Pop-Up trailer interieur
Eco basis binnenkantEco basis binnenkant
Eco Pop-Up trailer interieurEco Pop-Up trailer interieur
Technische specificaties Eco Pop-Up Trailer - Multiwagon

Voorbeelden van de Kippengrillwagen

Een lekker broodje hete kip, een halve haan, kippenbouten of hotwings. Vanuit de kippengrillwagen kunt u deze lekkere gerechten snel serveren. Ons kippengrill concept is gemakkelijk te vervoeren, waardoor u hem overal kan inzetten. Denk hier bijvoorbeeld aan evenementen, festivals, markten of feesten en partijen. 

Waarom een kippengrillwagen kopen?

Het is een ideaal concept waarmee u snel een grote doelgroep blij maakt. Ook heeft u met de kippengrillwagen de mogelijkheid om op veel verschillende plekken te staan, om zo uw klanten te bereiken. Met uw unieke concept op wielen kunt u bijvoorbeeld op een evenement, festival, markt of een ander feest mensen van uw heerlijke kip voorzien.

Naast deze opties, is het natuurlijk ook mogelijk om de kippengrillwagen in te zetten als een verlengstuk van uw bedrijf.  

kippengrillwagen foodtrailer concept

Omdat u zelf al een hele kluif heeft aan de kip, hebben wij u van alle gemakken voorzien in de kippengrillwagen. Ons kippengrill concept is een volledig ingerichte en startklare onderneming op wielen. U kunt gelijk beginnen met het verkopen en serveren van uw verse kipgerechten. De beste kwaliteit en apparatuur om direct verkoop te genereren met uw nieuwe foodtrailer. Meer kant-en-klare concepten vindt u hier. 

Uitrustingvan de kippengrillwagen

Wanneer u een kippengrillwagen koopt van Multiwagon, dan is deze volledig voor u ingericht. Zo kunt u gelijk beginnen met het bereiden en verkopen van de kip. Net als ieder ander concept is ook de kippengrillwagen rvs afgewerkt en voorzien van alle gemakken. Wat de kippengrillwagen uniek maakt zijn haar elektrische kippenspit met drie spitten, en een warmhoudvitrine met een inhoud van 130 liter.

Kippengrillwagen naar eigen wensen

Het kan natuurlijk dat uw wensen breder zijn dan dat ons kippengrill concept u biedt. Dit is geen probleem voor ons! Het is namelijk mogelijk om de kippengrillwagen volledig naar eigen wens te customizen en in te richten. Zo wordt de kippengrillwagen het perfecte verlengstuk van uw idee en/of onderneming.   

Kippengrillwagen leasen?

Bij Multiwagon geven wij u de mogelijkheid om een kippengrillwagen te leasen. Hierbij heeft u de keuze uit Full Operational Lease of Financial Lease. Meer weten over één van onze lease mogelijkheden? Bekijk dan onze lease pagina door middel van de knop hieronder!

Contactformulier

Offerte aanvragen?

Inzicht krijgen in uw kostenplaatje zoals u het voor ogen heeft? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Livetour aanvragen?

Wilt u een persoonlijke livetour door onze showroom waarin wij u meenemen in een van onze modellen? Vraag dan vrijblijvend een livetour aan!