Kebab wagen kopen

Technische specificaties Premium Pop-Up Trailer - Multiwagon

Opties en specificaties

Voorbeelden van de kebab wagen

Kebab wagen

Deze kant-en-klare kebab wagen is geplaatst in de Premium Pop-Up Trailer.

Eén van de meest populaire fastfood gerechten is een broodje döner kebab. Op een festival, event, markt, feest of ander moment is dit vrijwel altijd een succes! Maak gebruik van de mobiele döner kebab wagen en breng dit kant-en-klare concept naar iedere plek. De volledig uitgeruste döner kebab verkoopwagen biedt alle apparaten die nodig zijn voor de verkoop en u kunt direct aan de slag! Wij maken een kebab wagen kopen graag zo eenvoudig mogelijk voor u.

Uitrusting van de mobiele kebab wagen

Deze mobiele kebab wagen is voorzien van twee kebab grills waar de spies met vlees in geplaatst kan worden, deze spies is goed in te zetten voor döner, kebab en shoarma. Hiernaast is er een frituur aanwezig in de kebab wagen met een afzuigsysteem. Daarnaast is er ook een vriezer, koelkast, koel opzetvitrine en koelwerkbank in de verkoopwagen aanwezig. Als laatste is de kebab wagen net als ieder ander concept rvs afgewerkt en voldoet de trailer aan alle kwaliteitseisen. Wij kunnen de döner kebab wagen volledig naar wens voor u inrichten.

De Multiwagon kebab wagen

Bij Multiwagon bieden wij u een kant-en-klare kebab wagen aan waarmee u direct aan de slag kunt gaan. Hiernaast heeft u ook de keuze om een op maat gemaakte kebab wagen te kopen waarbij u zelf volledig de inrichting bepaald. Hierdoor heeft u bij Multiwagon altijd de juiste kebab wagen bij uw wensen en behoeften en bent u altijd verzekerd van de best geschikte werkplaats voor u.

Kant-en-klaar kebab wagen concept

Direct klaar om van start te gaan dankzij het kant-en-klare kebab wagen concept. Verkoop de lekkerste broodjes döner kebab of andere gerechten vanuit de voor u volledig ingerichte kebab wagen van Multiwagon. Zo zorgen wij voor de geschikte apparatuur die u nodig heeft, hierbij bent u altijd verzekerd van kwalitatief hoogstaande kwaliteit. Een kebab wagen kopen was nog nooit zo makkelijk! Meer kant-en-klare concepten vindt u hier.

Op maat gemaakte kebab wagen

Wilt u liever uw kebab wagen op maat laten maken precies naar uw wensen en behoeften? Ook dan bent u bij Multiwagon aan het juiste adres. Wij laten de kebab wagen volledig inrichten en maken naar uw wensen zodat de verkoopwagen een verlengstuk wordt van uw onderneming en/of idee! Hiernaast denken wij graag met u mee om uw idee zo goed mogelijk te laten slagen en voorzien wij u graag van advies dankzij onze experts. Wij streven ernaar dat uw concept opvalt en zo veel mogelijk omzet binnenhaalt voor uw onderneming!

Waarom een kebab wagen kopen?

Een broodje waar enorm veel vraag naar is als het gaat om lekker, makkelijk of snel eten. Wie heeft er nou geen zin in een broodje doner kebab op een festival of event? Er zijn genoeg redenen te bedenken om een kebab wagen te kopen. Zo kan u dit broodje perfect verkopen op markten, high-traffic locaties maar ook zijn festivals, events of andere feesten en partijen perfect geschikt. Verder verkoopt u ook gemakkelijk andere lekkere gerechten vanuit deze verkoopwagen, denk aan bijvoorbeeld een döner box of een dürüm.

Kebab wagen leasen?

U heeft bij Multiwagon ook de keuze om te leasen in plaats van de kebab wagen kopen. Het voordeel hiervan is dat u direct eigenaar bent van uw kebab wagen maar u niet in één keer hoeft te betalen. Hierdoor behoudt u de liquiditeit van uw onderneming om andere investeringen te kunnen doen en zo sneller verder te kunne groeien. U lost het bedrag van de kebab wagen maandelijks af in een door u gekozen termijn (keuze uit 12 tot 84 maanden). Bereken hieronder uw maandpremie wanneer u ervoor kiest om de kebab wagen te leasen.

Contactformulier

Offerte aanvragen?

Inzicht krijgen in uw kostenplaatje zoals u het voor ogen heeft? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Livetour aanvragen?

Wilt u een persoonlijke livetour door onze showroom waarin wij u meenemen in een van onze modellen? Vraag dan vrijblijvend een livetour aan!

Liever leasen?

Dat kan! Bereken hier onder uw maandbedrag!