CoolRolly logo carousel modellen - Multiwagon
Jumbo CoolRolly
De CoolRolly van Multiwagon vergroot de winkelbeleving van uw klant en biedt uw productpromoties en seizoen verkopen het ideale podium. Of u de CoolRolly nou in- of outdoor gebruikt, alleen als display of met een hele proeverij, met de CoolRolly bent u van alle gemakken voorzien. Natuurlijk volledig binnen de look & feel van uw Jumbo filiaal.
Pop-Up Eco Trailer logo carousel modellen - Multiwagon
Jumbo Pop-Up Eco Trailer

De Pop-Up Eco Trailer van Multiwagon steelt de show in uw regio. Creëer sfeer en beleving rondom uw Jumbo winkel met promotie van seizoensgebonden producten. Promoot uw merk in de regio door verhuur aan lokale ondernemers en genereer tegelijkertijd extra omzet. Met een volledig naar wens ingerichte Pop-Up Eco Trailer is uw mobiele verkooppunt multifunctioneel.

Pop-Up Premium Trailer logo carousel modellen - Multiwagon
Jumbo Premium Pop-Up Trailer

De Premium Pop-Up Trailer is dé blikvanger op evenementen, feesten en partijen. Deze trailer neemt op ieder evenement een prominente plek in. Bedien tientallen mensen tegelijkertijd, trek de aandacht op grote evenementen en promoot een veelvoud van producten die Jumbo te bieden heeft op één locatie buiten uw supermarkt. De Premium Pop-Up Trailer biedt u dé oplossing.

De Jumbo concepten USP's

Onze mobiele concepten:

Full operation lease oplossing

Een lease bedrag waarbij alles zit inbegrepen. Multiwagon ontzorgt u volledig zodat u zich nergens druk om hoeft te maken! Benieuwd naar onze Full operational lease oplossing?

Openingen
Bij jumbo filialen

Onze partners
Onderstaande filialen gingen u al voor:

Full operational lease oplossing

Een lease bedrag waarbij alles zit inbegrepen? Full operational lease van Multiwagon maakt het mogelijk. Voor een vast maandbedrag profiteert u van dit zorgeloze lease product. In de maandkosten zitten alle rente-, afschrijvings- en operationele kosten zoals het onderhoud, (schade)reparaties en verzekering. Zo heeft u een mooi totaalpakket voor een vast bedrag per maand. Dit scheelt een hoop zorgen en geregel. Wij regelen namelijk verder alles voor u. Heel prettig: u bespaart gedurende uw contractduur maandelijks tijd, geld en energie die u weer kunt besteden aan uw corebusiness. Dat is dus slim zakendoen.

De voordelen van Full operational lease?