IJswagen kopen

Als een raketje de zomer in!

Nu het warme weer in aantocht is, is het perfect om te beginnen met uw eigen ijswagen. Zo is het een mooie kans om extra omzet te verkrijgen of om te beginnen met uw eigen onderneming, naast de zaak of op een andere plek. Verder zorgt u met een mobiele ijswagen ook voor spreiding van de capaciteit waarmee.

Wat kost het?

multiwagon-ijswagen-kopen-3multiwagon-ijswagen-kopen-3
multiwagon-ijswagen-kopen-6multiwagon-ijswagen-kopen-6
multiwagon-ijswagen-kopen-5multiwagon-ijswagen-kopen-5
multiwagon-ijswagen-kopen-4multiwagon-ijswagen-kopen-4
Technische specificaties Eco Pop-Up Trailer - Multiwagon

De ijswagen van Multiwagon bevat alles

Onze ijswagens zijn ingericht met een schepijsvitrine en 7 ijsbakken van 5 liter voor uw ijs. Verder bent u voorzien van een 2 spoelsystemen voor de ijslepels, is er genoeg opbergruimte voor bekertjes, bakjes en hoorntjes en zit er standaard een koelkast en vriezer in. Ook is de ijswagen net als ieder ander concept rvs afgewerkt en voldoet de trailer aan alle kwaliteitseisen. Wij kunnen de ijswagen ook volledig naar wens voor u inrichten.

Waarom een mobiele ijswagen kopen?

Nu het warme weer in aantocht is, is het perfect om te beginnen met uw eigen ijswagen. Zo is het een mooie kans om extra omzet te verkrijgen of om te beginnen met uw eigen onderneming, naast de zaak of op een andere plek. Verder zorgt u met een mobiele ijswagen ook voor spreiding van de capaciteit waarmee u lange wachtrijen voorkomt maar ook zorgt voor een goede doorstroming van klanten in of rondom uw zaak.

Nieuwe ijswagen naar uw eigen smaak

Een mobiele ijswagen van Multiwagon is volledig naar uw eigen smaak te maken. Zo kunt u uw eigen bedrijfsuitstraling, logo of idee laten wrappen op en in de ijswagen. Ook kan de ijswagen in de door u gewenste kleur gespoten worden. Naast de uitstraling is de binnenkant ook volledig op maat te maken naar uw wensen en eisen. De indeling, apparatuur en vormgeving beslist u zelf. Zelf zien en beleven hoe een ijswagen er voor u uit kan zien? Maak een live video tour afspraak!

Waar let je op bij het kopen van een ijswagen

Wanneer u een mobiele ijswagen koopt zijn er een aantal dingen waar u op moet letten. Zo is een van de belangrijkste punten de staat van uw ijswagen. Hierbij moet het onderstel van een goede kwaliteit zijn en moet u ook op de carrosserie letten. Hiernaast is de apparatuur in uw ijswagen zeer belangrijk. Zo moet de ijsvitrine een goede stroomvoorziening hebben en moeten alle koelingen van uitstekende kwaliteit zijn om te zorgen dat uw ijs van hoge kwaliteit blijft. Als laatste zijn de vergunningen van groot belang, wij vertellen u graag meer.

Hygiënecode en HACCP

U heeft hierbij twee mogelijkheden. Zo kunt u zelf een plan opstellen maar ook heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van een kant-en-klaar HACPP-plan, ook wel bekend als de hygiënecode. Hiernaast moet u als ijswagen-eigenaar beschikken over een voedselveiligheidssysteem gebaseerd op de HACCP-systematiek. Lees hier alles over HACCP.

Standplaatsvergunning

Misschien wel de belangrijkste vergunning. De standplaatsvergunning is namelijk van groot belang wanneer u op een openbare plek uw ijs wilt verkopen. Een standplaatsvergunning aanvragen? Dit kunt u doen bij uw gemeente, marktmeester of festival-/evenementenorganisatie. Er gelden bijkomende verplichtingen wanneer u ook (vers) voedsel wilt verkopen.

Ijswagen leasen?

Bij Multiwagon geven wij u de mogelijkheid om een ijswagen te leasen. Hierbij heeft u de keuze uit Full Operational Lease of Financial Lease. Meer weten over één van onze lease mogelijkheden? Bekijk dan onze lease pagina door middel van de knop hieronder!

Contactformulier

Offerte aanvragen?

Inzicht krijgen in uw kostenplaatje zoals u het voor ogen heeft? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Livetour aanvragen?

Wilt u een persoonlijke livetour door onze showroom waarin wij u meenemen in een van onze modellen? Vraag dan vrijblijvend een livetour aan!