Hotdogkraam kopen

Serveer uw hotdogs overal!

Door middel van de kant-en-klare hotdogkraam kunt u direct van start gaan met de verkoop van hotdogs. Een startklaar volledig ingerichte onderneming op wielen als verlengstuk van uw bedrijf of als bedrijf op zichzelf. Verkoop de versbereide hotdogs vanuit de hotdogkraam die wij al volledig voor u hebben ingericht. 

Wat kost het?

hotdog interieurhotdog interieur
hotdog interieurhotdog interieur
hotdog interieurhotdog interieur
hotdog interieurhotdog interieur
Bainmairie hotdogkraamBainmairie hotdogkraam
Inbouwkoelkast hotdogkraamInbouwkoelkast hotdogkraam
Technische specificaties Eco Pop-Up Trailer - Multiwagon

Uitrusting van de hotdogkraam

Onze hotdogkraam is standaard voorzien van alle apparatuur die u nodig heeft. Hiernaast is de hotdogkraam net als ieder ander concept rvs afgewerkt en voldoet de trailer aan alle kwaliteitseisen.

Kant-en-klare hotdogkraam van Multiwagon

Door middel van de kant-en-klare hotdogkraam kunt u direct van start gaan met de verkoop van hotdogs. Een startklaar volledig ingerichte onderneming op wielen als verlengstuk van uw bedrijf of als bedrijf op zichzelf. Verkoop de versbereide hotdogs vanuit de hotdogkraam die wij al volledig voor u hebben ingericht. Hierdoor bent u verzekerd van de beste apparatuur die perfect bij dit concept past. De beste kwaliteit en indeling om direct omzet te genereren met uw nieuwe mobiele verkooppunt. Meer kant-en-klare concepten vindt u hier.

Op maat gemaakte hotdogkraam

Bij Multiwagon heeft u ook de mogelijkheid om een hotdogkraam volledig naar uw eigen wens te laten maken. Zo laten wij de hotdogkraam volledig inrichten naar uw specifieke wens zodat de verkoopwagen het perfecte verlengstuk wordt van uw idee en/of onderneming (op wielen). Hiernaast denken wij graag met u mee en voorzien u van passend advies met dank aan onze experts. Zo wordt uw concept een succes en zorgt deze voor zoveel mogelijk (extra) omzet!

Waarom een hotdogkraam kopen?

De Amerikaanse snack is een makkelijk gerecht maar valt bij een enorm grote doelgroep in de smaak. Zo zijn er veel plekken waar de hotdog perfect verkocht kan worden, denk hierbij aan een festival of evenement, maar ook op bijvoorbeeld een markt, feest of andere gelegenheid waar vraag is naar een lekker broodje hotdog. Wanneer u van plan bent om met een hotdogkraam naar verschillende plekken te gaan is een hotdogkraam kopen aantrekkelijker zodat u hem niet steeds hoeft te huren.

Hotdogkraam leasen?

Bij Multiwagon geven wij u de mogelijkheid om een hotdogkraam te leasen. Hierbij heeft u de keuze uit Full Operational Lease of Financial Lease. Meer weten over één van onze lease mogelijkheden? Bekijk dan onze lease pagina door middel van de knop hieronder!

Contactformulier

Offerte aanvragen?

Inzicht krijgen in uw kostenplaatje zoals u het voor ogen heeft? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Livetour aanvragen?

Wilt u een persoonlijke livetour door onze showroom waarin wij u meenemen in een van onze modellen? Vraag dan vrijblijvend een livetour aan!