Wij zijn Multiwagon.

Europese leider in mobiele concepten

Populaire modellen:

Eco trailers
Beschikbaar in 2 verschillende afmetingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meer informatie

Premium trailers
Beschikbaar in 3 verschillende afmetingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meer informatie

Elite trailers
Beschikbaar in 4 verschillende afmetingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meer informatie

Ontdek onze
populaire modellen

Multiwagon
Your mobile partner

Bij Multiwagon zijn we niet alleen de Europese marktleider in mobiele concepten, maar ook jouw betrouwbare partner om jouw visie tot leven te brengen. Met onze ruime ervaring en hoogwaardige producten, staan we klaar om je te helpen bij het verwezenlijken van jouw plannen. Of het nu gaat om jouw persoonlijke passie of zakelijke groei, wij staan voor je klaar!

Een aantal van onze partners

kant-en-klare concepten

Onze modellen zijn voor verschillende toepassing te gebruiken. Om het je makkelijk te maken hebben wij alvast een aantal kant-en-klare concepten voor jou ontwikkeld. 

kant-en-klare concepten

Onze modellen zijn voor verschillende toepassing te gebruiken. Om het je makkelijk te maken hebben wij alvast een aantal kant-en-klare concepten voor jou ontwikkeld. Alle kant-en-klare concepten zijn standaard ingericht met een uitrusting welke naadloos aansluit op het concept. Natuurlijk zijn wijzigingen altijd mogelijk in overleg met onze experts!

Onze Showroom bekijken

Neem online alvast een kijkje in onze showroom! Lekker makkelijk én vrij om rond te neuzen langs al onze modellen en concepten. Liever je vragen stellen aan één van onze experts of onze modellen en concepten fysiek zien? Maak dan een afspraak!

Deze klanten
gingen jou voor