Hamburgerkraam kopen

Uw heerlijke burgers op iedere plek!

Het broodje hamburger, wie kent het niet? Een makkelijk gerecht om te maken, en te eten. Het spreekt een grote doelgroep aan en omdat het zonder bord en bestek gegeten kan worden, zijn er veel plekken waar u het broodje hamburger kunt verkopen. Denk hierbij aan een festival, evenement, markt, feest of een andere gelegenheid.

Wat kost het?

hamburger interieurhamburger interieur
hamburger interieurhamburger interieur
hamburger interieurhamburger interieur
hamburger interieurhamburger interieur
hamburgerkraam bakplaathamburgerkraam bakplaat
hamburgerkraam vitrinehamburgerkraam vitrine
Tafelfriteuse frietTafelfriteuse friet
Technische specificaties Eco Pop-Up Trailer - Multiwagon

Voorbeelden van de Hamburgerkraam

Uitrusting van de hamburgerkraam

De hamburgerkraam is uitgerust met alle benodigde apparatuur. Hierbij kunt u denken aan de friteuse, een bakplaat en een gekoelde opzetvitrine. Net als al onze andere food concepten is ook deze kraam afgewerkt met rvs en voldoet hiermee aan alle kwaliteitseisen.

Kant-en-klare hamburgerkraam van Multiwagon

Doordat de hamburgerkraam volledig voor u ingericht is, kunt u gelijk beginnen met het verkopen van uw broodjes hamburger.
Een startklaar food concept, van alle gemakken voorzien, volledig uitgerust, als verlengstuk van uw bedrijf of als geheel. Vanuit dit feit bent u verzekerd van de beste apparatuur die perfect past in dit concept. Hierdoor kunt u uw vers bereide broodjes hamburger verkopen in de hamburgerkraam die wij al helemaal voor u hebben ingericht. De beste kwaliteit en apparatuur om direct verkoop te genereren met uw nieuwe foodtruck. Meer kant-en-klare concepten vindt u hier

Hamburgerkraam op maat

Naast onze standaard hamburgerkraam, heeft u ook de mogelijkheid om de hamburgerkraam geheel naar uw eigen wens te maken. Hierbij denken wij graag met u mee en richten de hamburgerkraam in op basis van uw wensen. Hierdoor wordt de verkoopwagen het perfecte verlengstuk van uw idee en/of bedrijf. Laat u adviseren door één van onze experts!

Waarom een hamburgerkraam kopen?

Het broodje hamburger, wie kent het niet? Een makkelijk gerecht om te maken, en te eten. Het spreekt een grote doelgroep aan en omdat het zonder bord en bestek gegeten kan worden, zijn er veel plekken waar u het broodje hamburger kunt verkopen. Denk hierbij aan een festival, evenement, markt, feest of een andere gelegenheid. Als u van plan bent om uw hamburgerkraam naar verschillende plaatsen te brengen, is het aantrekkelijker om een hamburgerkraam te kopen zodat u hem niet telkens hoeft te huren.  

Hamburgerkraam leasen?

Bij Multiwagon geven wij u de mogelijkheid om een hamburgerkraam te leasen. Hierbij heeft u de keuze uit Full Operational Lease of Financial Lease. Meer weten over één van onze lease mogelijkheden? Bekijk dan onze lease pagina door middel van de knop hieronder!

Contactformulier