Uw eigen mobiele frietkraam

Ideaal voor kleine groepen

Ideaal voor grote groepen

Wilt u een frietwagen kopen? Dan heeft u bij Multiwagon verschillende mogelijkheden. Zo kunt u een kant-en-klaar frietwagen concept aanschaffen maar ook heeft u de mogelijkheid om een frietwagen volledig op maat te laten maken. Een frietwagen is naast de verkoop van patat/friet ook perfect geschikt om snacks te verkopen. Zo kun je een snackbar op wielen plaatsen op feesten en partijen, festivals en events maar ook perfect in zetten op high traffic locaties zoals bijvoorbeeld een druk bezocht strand.

AFMETING FRIETWAGEN

Onze frietwagens (premium pop-up trailers) zijn standaard 270 cm hoog, 231 cm breed en 320 cm lang. Echter is het ook mogelijk om een afmeting op maat te laten maken, echter is dit niet ons standaard model en zijn hier dus kosten en lange levertijden aan verbonden. In onze fabriek kunnen wij de frietwagen volledig maken zoals u wenst, zowel qua inrichting als de uitstraling.

INRICHTING FRIETWAGEN

Alle frietwagens van Multiwagon zijn standaard voorzien van kwalitatief hoogstaande apparatuur. Hierbij is iedere frietwagen standaard voorzien van twee friteuses en een schepbak voor de friet, hierbij is ook een afzuigsysteem geplaatst. De frietwagen beschikt over een vriezer, koeling en koelwerkbank en kan verder uitgebreid worden naar uw wensen. Ook is de frietwagen net als ieder ander concept rvs afgewerkt en voldoet de trailer aan alle kwaliteitseisen. Wij kunnen de frietkar ook volledig naar wens voor u inrichten.

UITSTRALING FRIETWAGEN

De uitstraling van de frietwagen kunnen wij geheel naar uw wens maken. Denk hierbij uit een door u gekozen kleur. Wij bieden een aantal basiskleuren maar ook heeft u de mogelijkheid om zelf te kiezen voor een door u gewenste kleur. Hiernaast is het ook mogelijk om de frietwagen te voorzien van reclame, (bedrijfs)logo’s of wrapping. Ook het interieur kunnen wij voor u laten wrappen. Zo bent u verzekerd van een frietwagen die een echt verlengstuk is van uw onderneming of uitstraalt waar u voor staat.

DE MULTIWAGON FRIETWAGEN

Bij Multiwagon bieden wij u een kant-en-klare frietwagen aan waarmee u direct aan de slag kunt gaan. Hiernaast heeft u ook de keuze om een op maat gemaakte frietwagen te kopen waarbij u zelf volledig de inrichting bepaald. Hierdoor heeft u bij Multiwagon altijd de juiste frietwagen die bij uw wensen en behoeften past.

KANT-EN-KLAAR FRIETWAGEN CONCEPT

Dankzij het kant-en-klare frietwagen concept bent u direct klaar om van start te gaan met uw onderneming op wielen. Verkoop de lekkerste friet/patat en snacks vanuit de volledig ingerichte frietwagen. Hiernaast bent u verzekerd van de beste apparatuur die wij er al in hebben gemonteerd in onze fabriek. De beste kwaliteit en indeling om direct omzet te genereren met uw mobiele verkooppunt. Meer kant-en-klare concepten vindt u hier.

OP MAAT GEMAAKTE FRIETWAGEN

Het grootste voordeel van een frietwagen op maat is dat u hem volledig kunt laten inrichten zoals u dat in gedachte heeft. Hiernaast denken wij graag met u mee om uw idee zo goed mogelijk te laten slagen en voorzien wij u graag van advies dankzij onze experts. Wij streven ernaar dat uw concept opvalt en zo veel mogelijk omzet binnenhaalt voor uw onderneming!

WAAROM EEN FRIETWAGEN KOPEN?

Een vraag die altijd aanwezig is wanneer het gaat om lekker, makkelijk of snel eten. Hiernaast zijn er nog genoeg andere redenen te bedenken om een frietwagen te kopen en uw eigen mobiele snackbar te beginnen. Echter kan het ook zijn dat u al een frietwagen bezit en deze toe is aan vervanging. Of u nu op festivals en events wilt staan, op feesten en partijen of andere locaties, een mobiele frietwagen is altijd een perfecte manier om in te zetten als foodtruck/foodtrailer.

FRIETWAGEN LEASEN?

Bij Multiwagon geven wij u de mogelijkheid om een frietwagen te leasen. Hierbij heeft u de keuze uit Full Operational Lease of Financial Lease. Meer weten over één van onze lease mogelijkheden? Bekijk dan onze lease pagina door middel van de knop hieronder!

Verder lezen

Contactformulier