fbpx
Foodtrailer kopen

Foodtrailer kopen?

Een foodtrailer kopen? Kies voor Multiwagon. Wij hebben verschillende modellen en concepten ontwikkeld. Hierdoor vinden wij altijd een gepaste match voor jouw business en ideeën. Al onze foodtrailers zijn ontwikkeld in Europa, zo ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en service.

Uitgelichte foodtrailers:

Eco trailers Beschikbaar in 2 verschillende afmetingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meer informatie

Premium trailers Beschikbaar in 3 verschillende afmetingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meer informatie

Elite trailers Beschikbaar in 4 verschillende afmetingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meer informatie
Maak kennis met onze

Foodtrailer concepten!

Alle kant-en-klare concepten

Onze foodtrailers zijn voor verschillende toepassing te gebruiken. Om het je makkelijk te maken hebben wij alvast een aantal kant-en-klare concepten voor jou ontwikkeld. Alle kant-en-klare concepten zijn standaard ingericht met een uitrusting welke naadloos aansluit op het desbetreffende concept. Natuurlijk zijn wijzigingen altijd mogelijk in overleg met onze experts!

Alles wat je moet weten over het aanschaffen van een foodtrailer

Ben je gepassioneerd over eten en droom je ervan om je eigen eetwagen te hebben? Dan is het kopen van een foodtrailer misschien wel de juiste keuze voor jou. Een foodtrailer biedt de mogelijkheid om je gerechten te delen met een breed publiek. Dit komt doordat je met een foodtrailer niet vastzit op één locatie.

Verschillende soorten en maten foodtrailers

De foodtrailers van Multiwagon zijn breed en multifunctioneel inzetbaar. Van een compacte trailer tot een volledig uitgeruste foodtrailer voorzien van professionele apparatuur. Het belangrijkste is dat het ontwerp, de indeling en de grootte van de foodtrailer aansluiten bij jouw wensen en behoeften, en natuurlijk bij de gerechten die je wilt bereiden.

Weet je al precies welke gerechten je wilt bereiden? Neem een kijkje bij onze kant-en-klare concepten!

Waarom een foodtrailer kopen?

Een foodtrailer kopen biedt talloze voordelen ten opzichte van het starten van een restaurant. Hier zijn een aantal redenen waarom steeds meer ondernemers kiezen voor een foodtrailer:

  • Mobilitiet:Met een foodtrailer ben je niet gebonden aan één locatie. Je kunt je foodtrailer overal naartoe brengen, en zo kun je door het hele land de lekkerste gerechten aanbieden.
  • Lage opstartkosten: Het starten van een foodtrailer heeft veel lagere opstartkosten vergeleken met een vast restaurant. Je bespaart op kosten zoals huur en inrichting van een fysieke locatie. Uiteraard zijn de vaste lasten van een foodtrailer ook een stuk lager.
  • Flexibiliteit: Niet alleen qua locatie, maar ook qua gerechten. Bepaal zelf wat je aanbiedt en maak hier talloze variaties mee.
  • Nauw contact met klanten: Als eigenaar van een foodtrailer heb je direct contact met klanten. Bouw relaties op en ontvang waardevolle feedback.

Foodtrailer kopen: waar moet u op letten?

Bij het kopen van een foodtrailer zijn er verschillende factoren waarmee je rekening moet houden. Hier zijn enkele belangrijke punten:

  • Grootte en indeling: Denk na over de benodigde ruimte voor keukenapparatuur, opslag en werkruimte. Bepaal welk gerecht je wilt verkopen en kijk hoeveel apparatuur hiervoor benodigd is. Zorg ervoor dat de foodtrailer groot genoeg is en dat er een praktische indeling in jouw foodtrailer zit.
  • Apparatuur: Controleer of de foodtrailer uitgerust is met de juiste apparatuur. Al onze kant-en-klare concepten zijn standaard geleverd met kwalitatieve apparatuur, passend bij het concept. Onze monteurs bouwen dit vakkundig in, in de juiste indeling.
  • Vergunningen en regelgeving: Informeer welke vergunningen je nodig hebt, of lees een van onze blogs: Foodtruck vergunningen Nederland of Foodtruck vergunningen België

Onze foodtrailer modellen

Wij hebben verschillende foodtrailers in ons assortiment. Kies het model dat bij jouw wensen en behoeften past:

Eco trailers – Onze Eco trailers zijn de kleinste foodtrailers in ons assortiment. Deze trailers zijn in twee maten verkrijgbaar, namelijk de Eco trailer 220 en de Eco trailer 275. Door het compacte formaat en het lichte gewicht zijn deze foodtrailers vaak al te vervoeren met enkel jouw b-rijbewijs!

Premium trailers – Onze Premium trailers zien er net zoals de Eco trailers er aantrekkelijk uit, maar deze bieden meer ruimte en mogelijkheden. In drie maten te verkrijgen met allemaal een andere capaciteit. Kies je voor de Premium trailer 320, de Premium trailer 400 of de Premium trailer 560?

Elite trailers – De Elite trailer is de meest luxe uitgevoerde foodtrailer in ons assortiment. Deze trailer is te verkrijgen in 4 verschillende lengtematen, en door het design is deze trailer gemakkelijk te wrappen in het door jou gekozen design. Kies voor de Elite 290, 360, 420 of 490.

Liever grillen? Neem een kijkje tussen onze BBQ Smokers of BBQ Trailers

Foodtrailer kopen bij Multiwagon

Of je nu een food caravan, eetwagen of foodtrailer wilt kopen, deze mobiele keukens op wielen bieden een unieke en flexibele manier om jouw culinaire creativiteit te uiten en te delen met een enthousiast publiek. Neem gerust contact op met onze experts om te kijken naar alle mogelijkheden, of kom een keer langs in de showroom!

Foodtrailer leasen

Uiteraard bieden we ook een optie aan om een foodtrailer te leasen bij Multiwagon. Wij bieden Financial Lease aan. Zo betaal je elke maand een vast bedrag, op een door jou gekozen termijn. Wel moet je minimaal één jaar ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Meer weten? Foodtruck leasen

Project voorbeelden
Onze werkwijze
Onze werkwijze
stap-1

Stap 1

Samen inventariseren we uw wensen en behoeften.
stap-1

Stap 1

Op basis van uw wensen en behoeften maken wij een 3D tekening voor u en een passend voorstel.
stap-1

Stap 1

Nadat uw wensen en behoeften in kaart gebracht zijn in ons voorstel brengen we een offerte uit.
stap-1

Stap 1

Na uw akkoord op de offerte nemen we uw Multiwagon in productie.
stap-1

Stap 1

Uw Multiwagon staat klaar, wij leggen u alles uit, en u kunt vele jaren plezier, gemak en omzet halen uit uw nieuwe mobiele concept.
Onze populaire concepten

IJswagen – Schep de lekkerste ijsjes in de zomer

Mobiele bar – Ideaal op elk terras en evenement

Frietwagen – Wie lust er nou geen frietje?

Cocktailbar – Shake de lekkerste cocktails

Mobiele keuken – Ideaal voor feesten en evenementen

Onze Showroom bekijken

Neem online alvast een kijkje in onze showroom! Lekker makkelijk én vrij om rond te neuzen langs al onze modellen en concepten. Liever je vragen stellen aan één van onze experts of onze modellen en concepten fysiek zien? Maak dan een afspraak!