fbpx

F.A.Q.

Direct antwoord op veel gestelde vragen
Hieronder hebben we per onderwerp een aantal veel gestelde vragen over Multiwagon en onze modellen verzameld met onze antwoorden daarop. Klik op een vraag om het antwoord erbij open te klappen.

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons of één van onze dealers op. Wij helpen u graag!

Kopen

Op welke manieren kan ik betalen voor een multiwagon?

De trailers worden via factuur gefactureerd: het factuurbedrag kan online overgemaakt worden of cash betaald worden.

Kan ik een foodtruck komen bekijken?

U bent van harte welkom in onze showroom, om onze foodtrailers te bezichtigen. In onze showroom hebben we diverse modellen en voorbeelden staan. Zo krijgt u een beter beeld van wat er allemaal mogelijk is. Graag hiervoor van tevoren een afspraak maken via de contactpagina.

Zijn er verschillende modellen?

Wij hebben het standaard model altijd uit voorraad leverbaar, ook kunnen wij de trailers op verschillende groottes voor u bestellen.

Kan ik een multiwagon ook huren of leasen?

Wij werken aan de mogelijkheid om een multiwagon te huren of leasen.

Services

Waar moet ik rekening mee houden als het gaat om bijvoorbeeld elektriciteit of water (qua aansluiting)?

Een belangrijk onderdeel van uw mobiele restaurant is natuurlijk de energievoorziening. Onze basistrailers zijn voorzien van 5 stopcontacten (220V), verdeeld over twee groepen die gevoed worden met een 16 ampère stroomaansluiting. Deze bevindt zich aan de buitenkant van de trailer. Bij de meeste gemeenten, evenementen en festivals is deze stroomaansluiting beschikbaar. Is er geen stroomaansluiting aanwezig, dan kunt u natuurlijk ook kiezen voor een aggregaat die u van energie kan voorzien.

Doen jullie ook reparaties?

Voor reparaties en onderdelen van de trailer kunt u ook bij ons terecht. Neem contact met ons op als u vragen heeft hierover.