Onze Etuk

ELEKTRISCH, MODERN & OPVALLEND!

Een Etuk kopen
Bij multiwagon

Een Etuk kopen doet u bij Multiwagon. Deze elektrische tuktuk is perfect geschikt als unieke variant op een foodtruck. Hiernaast is deze in Europa geproduceerde Etuk razend populair en ziet u deze steeds vaker. Een mooi voorbeeld van de populariteit van de Etuk is Lissabon in Portugal. Hier rijden namelijk alleen al zo’n 600 Etuks rond. De Etuk is ook nog eens een echte marketing killer waarmee u geheid op zal gaan vallen.

Onze Etuk is 100% elektrisch, kortom een modern en milieuvriendelijk mobiel concept. De Etuk is voor verschillende doeleinden in te zetten. Zo is de Etuk perfect geschikt als promotiemiddel maar ook voor de verkoop van bijvoorbeeld eten en drinken.

Verkoopt u gerechten op locatie of wilt u dit gaan doen vanuit een uniek concept? Dan is een Etuk foodtruck perfect voor u! Dit unieke concept is 100% elektrisch en is zowel binnen als buiten te gebruiken als mobiel verkooppunt.

Val op en steel de show op iedere plek waar u komt met deze Etuk. Deze moderne tuktuk is een echte marketing killer. Stel de Etuk geheel naar uw eigen wensen samen. Zo heeft u de keuze uit verschillende uitvoeringen en kleuren!

Offerte aanvragen?

Inzicht krijgen in uw kostenplaatje zoals u het voor ogen heeft? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Livetour aanvragen?

Wilt u een livetour door onze showroom waarin wij u meenemen in een van onze modellen? Vraag dan vrijblijvend een livetour aan!

EEN ETUK KOPEN ALS FOODTRUCK

De Etuk is een moderne en milieuvriendelijke tuktuk die perfect in te zetten is als foodtruck. Deze tuktuk is volledig naar uw eigen wensen te customizen dankzij ons maatwerk maar ook bieden wij bij Multiwagon een aantal kant-en-klare concept oplossingen. Een Etuk is een unieke manier om uw onderneming in de markt te brengen en nieuwe of bestaande klanten aan te trekken. Tover de Etuk om in een mobiele koffiebar, een mobiele tapwagen, snackshop of iets wat daartussenin zit. Deze elektrische tuktuk is perfect in te zetten op beurzen, festivals, events of gewoon op plekken waar veel mensen zijn. Een extra voordeel is dat de Etuk ook binnen te gebruiken is omdat deze volledig elektrisch is.

VOORDELEN VAN EEN ELEKTRISCHE FOODTRUCK

De Etuk heeft veel voordelen naast dat de tuktuk 100% elektrisch is. Deze marketing killer is namelijk in 4 tot 6 uur volledig volgeladen. Dit doet u eenvoudig met een 220 volt stekker waarvoor u maar 1 groep nodig heeft voor de stroomtoevoer. Hiernaast kunt u ervoor zorgen dat de apparaten die u in uw elektrische foodtruck gebruikt de batterij van de Etuk gebruiken of door een externe plug-in van stroom voorzien worden. Met een volle batterij kunt u zo’n 100 kilometer rijden voordat u de Etuk weer hoeft op te laden, met een snelheid van 30 tot 50 km/u (afhankelijk van het gewicht). Wanneer uw apparaten op de Etuk batterij draaien wordt de range van 100 kilometer natuurlijk wel korter maar dit hoeft niets uit te maken. U kunt de Etuk namelijk tussentijds opladen zonder dat u hiermee de batterij beschadigd waardoor u altijd volop gebruik kan maken van de Etuk. Als laatste is het goed om te weten dat de Etuk een echte krachtpatser is, hij heeft namelijk een draagvermogen tot 800 kg en rijdt een helling tot 25% op.

DE ETUK ONDERHOUDEN

U heeft weinig onderhoud aan de Etuk omdat het een elektrisch voertuig is. Hierdoor is een Etuk de ideale tool om veelvuldig te gebruiken omdat u er weinig omkijken naar heeft. Zo moet u de Etuk jaarlijks APK laten keuren. Hiernaast heeft u 3 jaar garantie op de Etuk, is er wat kapot of werkt het niet naar behoren? Dan kijken de specialisten van Etuk uw elektrische tuktuk na en repareren deze indien dit nodig is. Zo weet u zeker dat u uw Etuk optimaal kunt gebruiken.

WELK RIJBEWIJS HEEFT U NODIG?

Om de Etuk te besturen moet u minimaal 18 jaar zijn.Wanneer u uw rijbewijs voor 19 januari 2013 behaald heeft, heeft u voldoende aan uw rijbewijs B. Wanner u uw rijbewijs na 19 januari 2013 behaald heeft zult u een apart rijbewijs A moeten halen. Hier vindt u meer informatie over het besturen van een tuktuk.

KANT-EN-KLARE CONCEPTEN

De kant-en-klare Etuk concepten van Multiwagon worden naadloos op uw eigen wensen en behoeften gemaakt. Door middel van een kant-en-klaar concept kunt u direct van start gaan met uw onderneming op wielen. Of u de Etuk nou gaat gebruiken voor de verkoop van eten en drinken of voor de promotie van uw merk, voor iedereen is er wel een passend concept. Ieder kant-en-klaar concept is voorzien van de apparatuur en voorzieningen die u nodig zult hebben bij het concept dat bij uw business past.

WAT KOST EEN ETUK?

De prijs van een Etuk bedraagt €17.000,- ex. btw, echter is de prijs afhankelijk van het door u gekozen concept. In vergelijking met andere modellen is de Etuk qua aankoopprijs wellicht wat hoger, echter zijn de kosten op de lange termijn veel lager. U betaald namelijk ongeveer €2,50 voor een volle accu. Dit komt op €0,03 per kilometer uit, dit is vele malen goedkoper dan een benzine of diesel aangedreven foodtruck. Bij een veelvoudig gebruik is de Etuk dus een goedkope oplossing. Ook heeft u weinig onderhoudskosten aan een elektrisch voertuig waar u vervolgens ook nog een x bedrag per jaar mee bespaard. Wilt u de kosten van uw nieuwe Etuk in kaart krijgen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

ETUK LEASEN?

Uiteraard is het ook mogelijk om uw Etuk te leasen. Hierbij heeft u de keuze uit Full Operational Lease of Financial Lease. Het leasen van de Etuk brengt verschillende voordelen voor u als bedrijf met zich mee. Interesse in één van onze lease mogelijkheden of wilt u hier meer over weten? Bekijk dan de lease mogelijkheden van Multiwagon!

Meer informatie

Contactformulier