Crêpes foodtruck

Crêpes foodtruck

Oui, oui. Start uw crêperie!

Serveer de lekkerste crêpes voor uw gasten en geef ze tegelijkertijd een beleving om nooit meer te vergeten. Gebruik de trailer als verlengstuk van uw onderneming of begin een gloednieuwe onderneming vanuit uw mobiele crêperie!

Wat kost het?

Eco Pop-Up trailer interieurEco Pop-Up trailer interieur
Eco Pop-Up trailer interieurEco Pop-Up trailer interieur
Eco basis binnenkantEco basis binnenkant
koelkast 1 deurkoelkast 1 deur
opzetvitrineopzetvitrine
crepes makercrepes maker
Technische specificaties Eco Pop-Up Trailer - Multiwagon

Iedereen kent natuurlijk de pannenkoek. De Franse versie uit Bretagne die in de 13e eeuw voor het eerst gemaakt werd is tot op de dag van vandaag nog steeds populair in vele landen. Echter blijft Frankrijk, zoals te verwachten, de crêpe het populairst. Door de populariteit van deze dunne pannenkoeken is het een ideaal idee om deze aan te bieden vanuit uit eigen crêpes foodtruck.

Waarom een crêpes foodtruck kopen?

Met een crêpes foodtruck bent u in staat om de lekkerste crêpes aan te bieden op elke locatie. Met onze crêpes foodtruck weet u zeker dat u een eyecatcher heeft op elk festival, feest of andere evenement. Hiernaast is het bereiden van crêpes een stuk makkelijker dan andere gerechten met de kleine hoeveelheid ingrediënten die je nodig zult hebben.

Het crêpes foodtruck concept van Multiwagon

Met ons crêpes concept kunt u gelijk van start met het aanbieden van de lekkerste crêpes aan uw gasten. U hoeft niet meer te kijken naar hoe u de trailer wilt inrichten want wij zorgen ervoor dat u voorzien bent van alle apparatuur. Zo maken wij van uw trailer de ideale verlengstuk van uw onderneming en/of uw nieuwe onderneming. geschikte Multiwagon.

Gepersonaliseerde crêpes foodtruck

Bij Multiwagon heeft u de mogelijkheid om uw crêpes foodtruck te personaliseren naar uw wensen. Denk hierbij aan een logo of een gepersonaliseerde kleur. Zo maken wij van uw trailer een echte eye catcher!

Mobiele keuken van Multiwagon

Bij Multiwagon kunnen wij iedere mobiele keuken droom verwezenlijken. Wat uw wensen ook zijn, wij realiseren het samen met u! Zo kunt u een mobiele keuken volledig naar uw eigen wensen indelen en invullen. Wilt u een bakplaat voor hamburgers? Of liever een kookstel voor pannen? Iedere mobiele keuken van Multiwagon wordt zo gemaakt dat het echt een verlengstuk wordt van uw onderneming of idee.

crêpes foodtruck leasen

Wij geven u de mogelijkheid om een crêpes foodtruck te leasen. Hier heeft u de keuze Operational Lease en Financial lease. Bezoek onze lease pagina door middel van de knop hieronder voor meer informatie.

Contactformulier

Offerte aanvragen?

Inzicht krijgen in uw kostenplaatje zoals u het voor ogen heeft? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Livetour aanvragen?

Wilt u een persoonlijke livetour door onze showroom waarin wij u meenemen in een van onze modellen? Vraag dan vrijblijvend een livetour aan!