CoolRolly logo - Multiwagon
CoolRolly logo - Multiwagon

Multiwagon horeca coolrolly

perfect voor mobiele horeca

De CoolRolly is perfect voor mobiele horeca van bedrijven en restaurants, maar u kunt er ook prima uw non-food mee presenteren. Uitstekend geschikt voor branding, catering en het stimuleren van (seizoens)verkopen. 

  • Geschikt voor food en non-food en voor in- en outdoor
  • Voldoende (gekoelde) bergruimte
  • Multifunctioneel inzetbaar

Voor wie?

De retail gebruikt de CoolRolly voor bijvoorbeeld productpresentaties en non-food, maar hij wordt meestal ingezet door bedrijven in de horeca.
Wilt u een terrasbar om je gasten sneller te helpen? Of ben je cateraar en wilt u een professionele(re) uitstraling? Kies dan voor de CoolRolly.

De CoolRolly is multifunctioneel. Serveer bijvoorbeeld ’s ochtends koffie, ’s middags cocktails en ’s avonds tapas of snacks. Zo verdien u uw investering in een mum van tijd terug. 

De CoolRolly is te bestellen voor €3595,- excl. BTW.

De CoolRolly leasen?

Afspraak maken?

Cocktail bar CoolRolly - MultiwagonCocktail bar CoolRolly - Multiwagon
Champagne bar CoolRolly - MultiwagonChampagne bar CoolRolly - Multiwagon
Tapa's bar CoolRolly - MultiwagonTapa's bar CoolRolly - Multiwagon
Smoothie bar CoolRolly - MultiwagonSmoothie bar CoolRolly - Multiwagon
Mobiele verkoop coolrolly - Multiwagon
Technische specificaties - Multiwagon

Livetour aanvragen?

Wilt u een persoonlijke livetour door onze showroom waarin wij u meenemen in een van onze modellen? Vraag dan vrijblijvend een livetour aan!

Offerte aanvragen?

Inzicht krijgen in uw kostenplaatje zoals u het voor ogen heeft? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Multifunctionele mobiele oplossing

De CoolRolly heeft een driedeurs barkoelkast, ledverlichting, twee stopcontacten op het rvs werkblad en een afneembaar dak. Daardoor is hij multi-inzetbaar, bijvoorbeeld voor uw branding, productverkoop en mobiele catering. Schenk verse koffie op een beurs of in een showroom vanuit uw baristabar, serveer een biertje vanuit uw mobiele bar of champagne tijdens een feest uit uw champagnebar of verkoop smoothies vanuit uw smoothiebar en cocktails vanuit je cocktailbar op een evenement. Maar u kunt er natuurlijk ook uw eigen gepersonaliseerde promotiewagen van maken. Aan u de keuze.  

De voordelen van de CoolRolly

  • Geschikt voor food en non-food en voor in- en outdoor
  • Voldoende (gekoelde) bergruimte
  • Multifunctioneel inzetbaar

Multiwagon. You mobile solution.

Mobiele koffiebar

Dankzij een mobiele koffiebar is het mogelijk om uw dranken overal te verkopen. Zo zorgt u voor extra capaciteit in uw restaurant, hotel, cafe waarbij u de mobiele koffiebar als uitbreiding van uw onderneming gebruikt. Ook is de mobiele koffiebar ideaal voor op uw terras, festival, park of evenement. Denk aan het verkopen van koffie, thee, ijskoffie en nog veel meer (warme) dranken. Hiernaast is er ook ruimte voor het bewaren van gekoelde producten, denk hierbij aan taartjes, muffins maar ook aan melkproducten of caramel toppings.

“It’s always time for coffee”

Mobile Koffiebar

Mobiele cocktailbar

Dankzij een mobiele cocktailbar op uw terras verkoopt u op ieder moment wanneer u maar wilt de lekkerste cocktails. Dankzij het verkopen van cocktails krijgt uw omzet een boost maar een mobiele cocktailbar heeft zoveel meer voordelen. Hiernaast voorziet u uw gasten van entertainment tijdens het maken en serveren van de cocktails. Dankzij een mobiele cocktailbar valt uw terras op, brengt u entertainment en beleving op een unieke manier en uw personeel wordt ontlast door de mobiele cocktailbar op een strategisch punt te plaatsen. Iedere mobiele cocktailbar van Multiwagon is compleet op maat gemaakt naar uw wensen en behoeften maar ook volledig te designen naar uw bedrijfskleuren met logo en al!

“We make it, you shake it”

Mobiele cocktailbar - Multiwagon

Mobiele champagne bar

Een mobiele champagne bar is het ideale middel om sfeer, beleving en entertainment te creëren. Voorzie gasten van een lekker glas champagne door middel van een mobiele champagne bar of gebruik hem als pick-up point waar gasten hun glas vanaf kunnen pakken. Deze mobiele champagne bar is ideaal om in te zetten voor uw restaurant of terras, maar functioneert ook perfect op festivals of evenementen. Wanneer champagne en goed idee is, dan is de mobiele champagne bar dé oplossing. 

“Choose the best way to go, serve champagne and prosecco”

Mobiele champagne bar - Multiwagon

Mobiele tapasbar

Een mobiele tapasbar is de ideale manier om uw gasten van een lekker aperitiefhapje te voorzien. Maar ook perfect inzetbaar wanneer u een tapas avond organiseert, of andere kleine gerechtjes op een unieke manier wilt presenteren en/of uitserveren. De mobiele tapasbar is te gebruiken in uw restaurant/café of op uw terras maar ook ideaal om te gebruiken op evenementen of festivals waar de gasten de lekkerste tapas geserveerd krijgen. 

“To make a perfect day, serve tapas the spanish way”

Mobiele tapasbar - Multiwagon

Mobiele smoothiebar

Een mobiele smoothiebar geeft een gezonde boost aan uw terras, onderneming, park, evenement/festival en nog veel meer. Hiernaast is deze mobiele smoothiebar een echte eyecatcher en zorgt daarnaast ook voor een stukje beleving en entertainment omdat de smoothies vers gemaakt worden. 

“Go fruity, serve a smoothie”

Mobiele smoothiebar - Multiwagon