fbpx

Snackwagen kopen?

Laat je gasten genieten van jouw snacks!

Jouw eigen snackwagen kopen? Onze snacksnackwagens zijn perfect geschikt voor het mobiel bereiden van frieten en snacks voor grote en kleinere groepen mensen. Er zijn enorm veel plekken waar je met je snackwagen kunt staan en er is altijd wel vraag naar jouw producten.

Alle snackwagen uitvoeringen

Snack
Premium trailer 320

Snack
Eco trailer 275

Snack
Eco trailer 220

SnackConceptinformatie

Wij hebben verschillende snackwagens ontwikkeld vanuit onze modellen. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat je het concept met de juiste capaciteit kiest. Onze snackkarren zijn perfect geschikt voor zowel het verkopen van friet als andere snacks. Met voldoende frituur- en bakcapaciteit ben je klaar om je gasten te verwennen met heerlijke versnaperingen.

Bovendien hebben we bij elk model van onze snackwagen passende apparatuur toegevoegd, zodat jouw snackconcept compleet is en klaar voor gebruik.

Project voorbeelden

Droom je van een eigen snackwagen of snackkar? Dan ben je bij Multiwagon op het juiste adres! We hebben namelijk verschillende snackwagens in ons assortiment, die in heel Europa in te zetten zijn. Met onze hoogwaardige en professionele mobiele snackwagens kun je jouw klanten voorzien van de lekkerste snacks.

Breed assortiment snackwagens

We begrijpen dat elke ondernemer andere wensen en behoeften heeft, daarom hebben wij een breed assortiment mobiele snackwagens. Zo hebben wij grote en kleine mobiele snackbars in ons assortiment. Kies voor een compacte Eco 220 snackwagen, of Premium snackwagen.

Praktische indeling van de snackkarren

Onze snackwagens zijn samengesteld door onze experts. Dit betekent dat er met oog voor detail en functionaliteit is gekeken naar de indeling van de mobiele snackwagens. In een mobiele snackbar is het natuurlijk ook van belang dat alles op een praktische plek staat. Zo zijn er friteuses ingebouwd onder de afzuigkap, zijn er koelingen inbegrepen en is er een kraan ingebouwd met een schoon- en vuilwatertank. Alles op de juiste locatie zodat je zo efficiënt mogelijk te werk kunt gaan.

Uitstraling snackwagens

Niet alleen een praktische indeling is van belang, een mooie uitstraling is natuurlijk net zo belangrijk! Daarom is het mogelijk om je snackkar te laten wrappen naar het design van je dromen. Laat jouw creativiteit de vrije loop en maak van jouw wagen een opvallende eyecatcher op elk evenement. Of je nu kiest voor een kleurrijk en levendig ontwerp, een strak en modern thema of een retro-stijl, wij zorgen ervoor dat jouw snackkar opvalt!

Voordelen eigen snackwagen beginnen

Een eigen snackwagen beginnen brengt natuurlijk talloze voordelen met zich mee, wij hebben er een aantal voor je opgesomd. 

  • Flexibiliteit – Het grootste voordeel van een snackmobiel is de flexibiliteit. Kies zelf waar je staat en op welke tijden je daar staat. Sta je elke week op dezelfde plaats met dezelfde vaste klanten, of sta je elke week op een ander feest of evenement? The sky’s the limit!
  • Merkversterking en exposure – Een mobiele snackbar valt natuurlijk op, het dient als mobiel reclamebord voor jouw merk. Het versterkt jouw merk en genereert exposure, zelfs wanneer je niet op een specifiek evenement staat.
  • Lage vaste lasten – Met een snackmobiel liggen de vaste lasten een stuk lager dan bij een vaste snackbar. 
  • Snelle opstarttijd – Het opzetten van onze mobiele snackwagens is snel gedaan. Je zet de verkoopwagen waterpas neer, je sluit hem aan op een stroomtoevoer en je bent klaar om te starten!

Snackwagen kopen of leasen?

Het is bij Multiwagon ook mogelijk om een snackkar te leasen. Wij bieden namelijk financial lease aan. Zo betaal je elke maand een vast bedrag op een door jou gekozen termijn. Wel moet je minimaal een jaar ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel.

Ben je klaar om een eigen mobiele snackwagen te kopen? Neem gerust contact met ons op! We vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Kom langs in onze showroom in Holten, of vraag bijvoorbeeld een videocall aan.

Onze Showroom bekijken

Neem online alvast een kijkje in onze showroom! Lekker makkelijk én vrij om rond te neuzen langs al onze modellen en concepten. Liever je vragen stellen aan één van onze experts of onze modellen en concepten fysiek zien? Maak dan een afspraak!