fbpx
Oliebol

Oliebollenkraam kopen

Traditioneel, verkoop er veel!

Enorm populair aan het einde van het jaar, oliebollen. Wie lust er nou niet zo’n traditionele oliebol. Verkoop ze samen met andere lekkernijen eenvoudig uit één van onze oliebollenkramen.

Al onze oliebollenkramen

Oliebollen
Premium trailer 320

Oliebollen
Eco trailer 220

Concept informatie

Wij hebben verschillende oliebollenkramen ontwikkeld vanuit onze modellen. Zo weten wij zeker dat er altijd een passend model is voor het bij jou passende concept. Onze oliebollen food trucks zijn perfect in te zetten als (extra) verkooppunt.

De oliebollenkramen zijn geschikt voor de uitgifte en verkoop van oliebollen maar ook voor de bereiding van deze traditionele lekkernij!

Project voorbeelden

Eigen oliebollenkraam beginnen

Enorm populair aan het einde van het jaar, oliebollen. De rijen voor de oliebollenkramen en bakkers worden langer, en we begrijpen wel waarom. Wie lust er nou niet zo’n traditionele oliebol? Alle oliebollenbakkers in Nederland draaien overuren om maar aan de enorme vraag te voldoen, als überhaupt de capaciteit van de keuken het aankan. Een (extra) oliebollenkraam kopen is dan geen overbodige luxe. Multiwagon biedt mobiele oliebollenkramen aan die op elke gewenste locatie neergezet kunnen worden. De kraam biedt een uitkomst als uitbreiding naast jouw huidige winkel, of op een geheel willekeurige locatie. Wedden dat klanten deze jaarwisseling weer bij jou aan de kraam staan!

Waarom een oliebollenkraam kopen?

De oer-Hollandse oliebol is enorm populair in Nederland. Een mobiele oliebollenkraam is dan ook zeer geschikt voor extra omzet. Daarnaast biedt een oliebollenkraam een uitkomst als extra verkooppunt. Het verschil tussen een oliebollenkraam kopen en huren is heel simpel, wanneer je een oliebollenkraam koopt is de oliebollenkraam volledig van jou. Je kunt de oliebollenkraam het hele jaar inzetten, ook om andere lekkernijen te verkopen. Door de multifunctionele indeling van de oliebollenkramen van Multiwagon kun je ook gebak, loempia’s of andere snacks aanbieden. Genereer het hele jaar omzet en gebruik het hele jaar jouw oliebollenkraam.

Welke oliebollen foodtruck is geschikt?

Bij Multiwagon heb je de keuze uit twee oliebollenkramen, een kleine oliebollenkraam en een grote oliebollenkraam. Het apparatuur in deze kramen is uiteraard inbegrepen. Het design van de oliebollenkraam kun je helemaal zelf invullen. Je eigen logo of huisstijl kleur op jouw oliebollenkraam? Geen probleem!

Kleine oliebollenkraam

Onze kleine oliebollenkraam is perfect in te zetten als uitgiftepunt van oliebollen voor bijvoorbeeld een bakkerij op supermarkt. Je behoudt de doorstroming in je winkel, omdat alle klanten die oliebollen willen kopen dit buiten doen bij jouw oliebollenkraam. Een makkelijk en centraal punt.

Grote oliebollenkraam

Onze grote oliebollenkraam is niet alleen goed voor de uitgifte van oliebollen, maar ook voor de bereiding van oliebollen. Onze grote oliebollenkraam is handig en multifunctioneel ingedeeld. Oliebollen, krentenbollen en berliner bollen bakken? Dat is geen probleem! Deze oliebollenkraam is te gebruiken als onderneming op zichzelf.

Kant-en-klare oliebollenkraam van Multiwagon

Met de kant-en-klare oliebollenkramen van Multiwagon kun je direct aan de slag met de verkoop. Zo zijn de kramen volledig voor jou ingericht en heb je geen verdere zorgen meer aan je hoofd voor wat betreft de apparatuur. Verkoop de lekkerste oliebollen, appelbeignets, appelflappen of andere lekkernijen! Onze experts hebben de juiste indeling voor jou bedacht waardoor je verzekerd bent van efficiënt werken.

Op maat gemaakte oliebollenkraam te koop

Liever een oliebollenkraam kopen die volledig voldoet aan je wensen en behoeften? Ook daarvoor kun je terecht bij Multiwagon, zo wordt jouw idee werkelijkheid. Onze experts denken hierbij graag met je mee en voorzien je graag van advies op maat waar nodig. Hierdoor wordt jouw nieuwe verkoopwagen een passend verlengstuk van jouw onderneming. Ons doel is om jouw concept een succes te laten worden waarin je fijn kunt werken en welke zorgt voor zoveel mogelijk (extra) omzet!

Voordelen van een oliebollenkraam kopen

  • Uitbreiding van verkooppunten;
  • Hogere doorloopsnelheid;
  • Verhoging van jouw omzet;
  • Vermijd drukte in je reguliere winkel;
  • Uitstraling van jouw winkel door vertaald naar jouw mobiele kraam;
  • Volledige, unieke beleving;
  • Het hele jaar door multifunctioneel inzetbaar;
  • Hogere klanttevredenheid.

Maak er een beleving van

Tegenwoordig draait alles om beleving. Zorg dan ook voor een beleving passend bij je bedrijf, en vertaal de prachtige uitstraling van jouw winkel door naar jouw mobiele verkooppunt. Kleed je oliebollen foodtruck van binnen en buiten aan met sfeervolle verlichting, en beplak je design erop. Speel gezellige kerstliedjes af en verwen je klanten door kleine stukjes oliebol in de nieuwste smaak uit te delen.

Wanneer je een oliebollenkraam koopt, krijg je rust in je winkel. De klanten die alleen voor oliebollen komen help je makkelijk buiten, vanuit je eigen oliebollenkraam. De klanten die op hun gemak binnen de boodschappen willen doen, hebben geen “last” van de vele klanten die voor de oliebollenkraam staan.

Oliebollenkraam kopen?

Helemaal overtuigd van een oliebollenkraam van Multiwagon? Neem contact met ons op! We denken mee met al jouw wensen en samen komen we tot de perfecte oliebollenkraam voor jouw onderneming.

Oliebollenkraam leasen?

Bij Multiwagon geven wij je de mogelijkheid om een oliebollenkraam te leasen. Je kunt bij Multiwagon kiezen voor Financial Lease. Meer weten over onze concepten leasen?? Bekijk dan onze lease mogelijkheden!

Bij de meeste oliebollenkramen is vanalles te koop. Zoals uiteraard oliebollen en krentenbollen maar ook appelbeignets, appelflappen, wafels of andere gebakjes

We eten al erg lang oliebollen. Vroeger rond kerst en oud en nieuw gingen de armen langs de deuren van de rijken. Ze zongen een lied of schonken een kerstwens. In ruil hiervoor kregen ze eten, dit waren meestal oliebollen! Deze traditie is vandaag de dag nog in leven. We gaan niet meer langs deuren, maar we eten wel een oliebol.

De omzet van een oliebollenkraam hangt af van verschillende factoren. Zo speelt de locatie bijvoorbeeld een belangrijke rol. We kunnen de precieze omzet die je gaat maken daarom niet vertellen.

Onze populaire concepten

IJswagen – Schep de lekkerste ijsjes in de zomer

Mobiele bar – Ideaal op elk terras en evenement

Frietwagen – Wie lust er nou geen frietje?

Cocktailbar – Shake de lekkerste cocktails

Mobiele keuken – Ideaal voor feesten en evenementen

Onze Showroom bekijken

Neem online alvast een kijkje in onze showroom! Lekker makkelijk én vrij om rond te neuzen langs al onze modellen en concepten. Liever je vragen stellen aan één van onze experts of onze modellen en concepten fysiek zien? Maak dan een afspraak!