fbpx
Koffie food bike kopen
Koffie bakfiets

Koffie Food Bike kopen

Een lekker bakkie op iedere locatie!

Verkoop uw lekkerste koffie op een zeer unieke manier met onze koffie food bike. U fietst zo letterlijk uw merk overal naar binnen! Daarnaast is de koffie food bike multifunctioneel! Zo serveert u overal waar u wilt koffie, thee, ijskoffie, en nog veel meer (warme) dranken.

Koffie food bike interieurKoffie food bike interieur
Koffie food bike interieurKoffie food bike interieur
Interieur koffie food bikeInterieur koffie food bike
Interieur koffie food bikeInterieur koffie food bike
Interieur koffie food bikeInterieur koffie food bike

Hoogte: 217,6 cm

Breedte: 97,4 cm

Lengte: 322 cm

Leeggewicht: 210 kg

Accu: 36V Li-ion

Project voorbeelden

Meer van dit concept

Onze modellen zijn voor verschillende toepassingen te gebruiken. Om het u makkelijk te maken hebben wij compleet ingerichte concepten samengesteld. Alle concepten zijn standaard ingericht met een uitrusting en apparatuur die perfect bij het desbetreffende concept past. Natuurlijk zijn wijzigingen altijd mogelijk in overleg met onze experts!

Meer van dit model

Onze food bike is ontworpen voor bedrijven en individuen die op een unieke manier willen omgaan met hun klanten en gasten. Deze veelzijdige winkel op wielen is geschikt voor zowel binnen- als buitenlocaties met een strak design.

Bekijk onze Food Bike eenvoudig online!

Food Bike

Onze Showroom bekijken

Neem online alvast een kijken in onze showroom! Lekker makkelijk én zonder gestoord te worden rondneuzen langs al onze modellen en concepten. Liever uw vragen stellen aan één van onze experts of onze modellen en concepten fysiek zien? Maak dan een afspraak!

Let op! Bij Multiwagon maken wij gebruik van een financial lease constructie. U moet minimaal 1 jaar ingeschreven staan als ondernemer om in aanmerking te komen.