600 Streetmaster BBQ Trailer kopen
BBQ Trailer 600s Grillmaster

600 streetmaster bbq kopen

Een barbeque met capaciteit!

De meest uitgebreide barbecue trailer die wij in ons assortiment hebben. De 600 Streetmaster is een mobiele houtskoolbarbecue en is voor enorm veel verschillende doeleinden in te zetten. Deze barbecue trailer is een echte publiekstrekker en wordt regelmatig het middelpunt van de belangstelling met de heerlijke geur, activiteit en unieke stijl.

Hoogte: 214 cm

Breedte: 127 cm

Lengte: 300 cm

Leeggewicht: 275 kg

Gestookt op houtskool

Project voorbeelden

De 600 streetmaster van Multiwagon

De meest uitgebreide barbecue trailer die wij in ons assortiment hebben. De 600 Streetmaster is een mobiele houtskoolbarbecue en is voor enorm veel verschillende doeleinden in te zetten. Deze barbecue is een echte publiekstrekker en wordt regelmatig het middelpunt van de belangstelling met de heerlijke geur, activiteit en unieke stijl. De 600 Streetmaster is ontworpen om bijvoorbeeld de catering te voorzien bij grotere evenementen en heeft een capaciteit van 600 BPH (burgers per uur). Ook is deze trailer perfect in te zetten op jouw terras om zo meer sfeer en beleving te creëren.

Waarom een 600 streetmaster kopen?

Je moet de 600 Streetmaster kopen als je grote groepen wilt voorzien van heerlijk barbecuevoedsel. Met deze barbecue trailer bereid je tot wel 600 gerechten per uur. De 600 Streetmaster heeft het allemaal! Met eenvoudig transport, zakelijke groei, theater en plezier is deze barbecue een klasse apart. Zoek je een barbecue trailer voor op jouw terras om meer sfeer en beleving te creëren? Dan is de 600 Streetmaster precies wat je zoekt. Je kunt hem ook perfect gebruiken als foodtrailer en meenemen naar iedere gewenste plek. De mogelijkheden zijn werkelijk waar oneindig!

De voordelen van de 600 streetmaster

Een 600 Streetmaster kopen heeft verschillende voordelen. Zo kun je tot wel 600 gerechten per uur bereiden met deze barbecue trailer. Hierdoor kun je grote groepen voorzien van vers bereide barbecue gerechten. Hieronder lichten wij een aantal voordelen uit. Natuurlijk zijn er nog veel meer andere voordelen en functies waar wij je graag meer over vertellen in een livetour langs de 600 Streetmaster BBQ Trailer

Compacte, mobiele aanhanger

De 600 Streetmaster is een compacte trailer die enorme mobiliteit met zich meebrengt. Waar andere foodtrailers moeite zouden hebben om te komen kan deze barbecue trailer gemakkelijk komen. Ook is de 600 Streetmaster te vervoeren met je rijbewijs B.

Verstelbare grill

Geeft je onmiddellijke warmte controle. Moet je tijdens uw kookproces de warmte verhogen of verlagen van het vlees? Dan pas je gemakkelijk de grill hoogte aan waardoor je de juiste temperatuur kunt geven aan jouw vlees.

Gull wing doors

Deze Gull Wing Doors bieden uitstekende beschutting tegen regen en zon aan de chef wanneer de grill in gebruik is. Wanneer de deuren gesloten zijn, houden de deuren de rook en warmte binnen en is alles veilig en ingesloten. 

Modulair roken

Je hebt de optie om een verticale rookoven toe te voegen aan de achterkant van deze barbecue trailer. Hierdoor heb je een enorme kook flexibiliteit binnen één unit.

Meerdere chefs

Dankzij de dubbelzijdige grill zijdes kunnen er tot vier chefs tegelijkertijd grillen op deze barbecue trailer.

Uitklapbare werkbladen aan de voor- en zijkant

Hygiënische en stijlvolle roestvrijstalen tafels bieden voldoende ruimte voor bijgerechten, voedselbereiding of dressings/sausjes.

Askrabber & opvangbak

De barbecue trailer is gemakkelijk schoon te maken. Je trekt aan de schraperbalk om de houtskool in een verwijderbare doos te verzamelen die je daarna gemakkelijk kunt legen. Zo is het schoonmaken van de houtskool in een ogenblik gebeurd.

600 streetmaster bbq trailer leasen?

Bij Multiwagon geven wij je de mogelijkheid om een  barbecue te leasen. Je kunt bij Multiwagon kiezen voor Financial Lease. Meer weten over onze concepten leasen? Neem dan contact met ons op!

Meer van dit concept

Onze modellen zijn voor verschillende toepassingen te gebruiken. Om het jou makkelijk te maken hebben wij compleet ingerichte concepten samengesteld. Alle concepten zijn standaard ingericht met een uitrusting en apparatuur die perfect bij het desbetreffende concept past. Natuurlijk zijn wijzigingen altijd mogelijk in overleg met onze experts!

Meer van dit model

Multiwagon heeft verschillende concepten die je helpen bij het serveren van de lekkerste stukken vlees! Authentieke houtskoolgrillen welke mobiel te vervoeren zijn. Perfect te gebruiken voor de catering op een feest of partij maar ook op evenementen of festivals.

Bekijk onze BBQ Trailers eenvoudig online!

BBQ Trailer 600s Grillmaster

Onze Showroom bekijken

Neem online alvast een kijkje in onze showroom! Lekker makkelijk én vrij om rond te neuzen langs al onze modellen en concepten. Liever je vragen stellen aan één van onze experts of onze modellen en concepten fysiek zien? Maak dan een afspraak!

Let op! Bij Multiwagon maken wij gebruik van een financial lease constructie. U moet minimaal 1 jaar ingeschreven staan als ondernemer om in aanmerking te komen.