fbpx
Bar 20ft Container kopen

20ft container bar kopen

Bizar! Iedereen bij jou aan de bar!

Een container bar van Multiwagon is geschikt voor ieder moment. Verkoop je cocktails op een zomers terras? Gebruik je de bar container op een evenement of feest? Of als vaste strandtent? Alles is mogelijk met deze bar container!

Keuken container interieurKeuken container interieur
Keuken container interieurKeuken container interieur
Interieur keuken containerInterieur keuken container
Interieur keuken containerInterieur keuken container
Interieur keuken containerInterieur keuken container

Hoogte: 273 cm

Breedte: 606 cm

Diepte: 244 cm

Leeggewicht: 3500 kg

Stroomaansluiting: 400 volt

Project voorbeelden

Container bar kopen

Wat is een bar container?

De inrichting van onze container bar

De voordelen van een container cafe

  • Mobiliteit – Met een zeecontainerbar kun je gemakkelijk van locatie wisselen, waardoor je op het strand, festivals of in stadsparken kunt staan.
  • Aanpasbaar – Onze zeecontainer bars zijn aanpasbaar. Dit betekent dat jij bepaalt hoe de containerbar wordt ingericht. Een extra koelkast of glazenspoeler? Geen probleem!

Een bar container kopen bij Multiwagon

Meer van dit concept

Onze modellen zijn voor verschillende toepassingen te gebruiken. Om het je makkelijk te maken hebben wij compleet ingerichte concepten samengesteld. Alle concepten zijn standaard ingericht met een uitrusting en apparatuur die perfect bij het desbetreffende concept past. Natuurlijk zijn wijzigingen altijd mogelijk in overleg met onze experts!

Meer van dit model

Onze containers zijn ideaal om in te zetten tijdens piek- en seizoensdrukte, promotieactiviteiten of om je capaciteit uit te breiden. Denk bijvoorbeeld aan een strandtent in de zomermaanden, extra capaciteit op een vakantiepark of de verkoop van snacks of ijs tijdens evenementen.

Bekijk onze Container eenvoudig online!

Onze Showroom bekijken

Neem online alvast een kijkje in onze showroom! Lekker makkelijk én vrij om rond te neuzen langs al onze modellen en concepten. Liever je vragen stellen aan één van onze experts of onze modellen en concepten fysiek zien? Maak dan een afspraak!

Let op! Bij Multiwagon maken wij gebruik van een financial lease constructie. Je moet minimaal 1 jaar ingeschreven staan als ondernemer om in aanmerking te komen.