Cocktail trailer kopen

Eindeloos variëren, 'shaken' en 'stirren'.

Naast dat u met de cocktail trailer op verschillende evenementen, feesten en partijen kunt gaan staan, is de cocktail trailer ook een ideale aanvulling op uw onderneming. Altijd al uw Mojito, Pina colada, Martini espresso of Sexonthebeach willen serveren vanuit een uniek concept? Met de cocktail trailer van Multiwagon is het mogelijk!

Wat kost het?

Bar trailer inrichting - MultiwagonBar trailer inrichting - Multiwagon
Bar trailer inrichting - MultiwagonBar trailer inrichting - Multiwagon
Bar trailer inrichting - MultiwagonBar trailer inrichting - Multiwagon
Technische specificaties Eco Pop-Up Trailer - Multiwagon

Waarom een Cocktail Trailer?

Met de cocktail trailer beschikt u over een uniek verkooppunt op festivals, evenementen of andere feesten en partijen. Het geeft u de mogelijkheid om de lekkerste cocktails te serveren vanuit een uniek concept op wielen. U kunt veel meer variëren ten opzichte van de andere barretjes, en daarmee valt u op! 

De cocktail trailer kan ook dienen als aanvulling op uw onderneming! Met de cocktail trailer kunt u vanuit een strategisch punt op het terras uw cocktails serveren, in plaats van dat uw personeel telkens de lange weg naar de bar af hoeft te leggen. De cocktail trailer ontzorgt hiermee het personeel, maakt het mogelijk om sneller meer klanten te helpen  en dient hierbij ook als een mooi stukje extra beleving voor uw gasten!

Daarnaast kunt u de cocktail trailer gebruiken als extra verkooppunt tijdens lokale evenementen.
De cocktail trailer is daarom een unieke mogelijkheid om u te onderscheiden van uw concullega’s.  

Hoe ziet de Cocktail Trailer er van binnen uit?

De cocktail trailer is al kant-en-klaar. Dit betekent dat u gelijk kunt beginnen met het verkopen en serveren van uw lekkerste cocktails. Zo is de cocktail trailer voorzien van een 3 deurs barkoelkast (300 liter), rvs lekblad en een droogkoeler. Ook is de Cocktail Trailer net als ieder ander concept volledig rvs afgewerkt en voldoet de trailer aan alle kwaliteitseisen. Wij kunnen de bar trailer ook volledig naar wens voor u inrichten. Meer kant-en-klare concepten vindt u hier!

De Cocktail Trailer Naar eigen wens

Het kan natuurlijk voorkomen dat u het anders wil hebben dan de kant-en-klare Cocktail Trailer. Gelukkig is dat geen probleem, want bij Multiwagon snappen wij als geen ander hoe mooi het is om een trailer naar uw eigen wensen te hebben. Een unieke kleur, wrap of inrichting? Het kan allemaal, en onze experts helpen u hier graag bij. 

Cocktail Trailer leasen?

Bij Multiwagon geven wij u de mogelijkheid om een Cocktail Trailer te leasen. Hierbij heeft u de keuze uit Full Operational Lease of Financial Lease. Meer weten over één van onze lease mogelijkheden? Bekijk dan onze lease pagina door middel van de knop hieronder!

Contactformulier

Offerte aanvragen?

Inzicht krijgen in uw kostenplaatje zoals u het voor ogen heeft? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Livetour aanvragen?

Wilt u een persoonlijke livetour door onze showroom waarin wij u meenemen in een van onze modellen? Vraag dan vrijblijvend een livetour aan!