Braadworstkraam kopen

Braadworstkraam kopen

Met uw naam op de braadworstenkraam!

Braadworsten bereiden, maken en verkopen! Het kan allemaal gelijk nadat u de Braadworstkraam heeft aangeschaft, omdat de Braadworstkraam van Multiwagon kant-en-klaar is! Dit betekent dat de Braadworstkraam van alle gemakken is voorzien en volledig is uitgerust.

Wat kost het?

braadworst interieurbraadworst interieur
braadworst interieurbraadworst interieur
braadworst interieurbraadworst interieur
braadworst interieurbraadworst interieur
Braadworstkraam bakplaatBraadworstkraam bakplaat
Braadworstkraam bain marieBraadworstkraam bain marie
neutraal element braadworstneutraal element braadworst
specificatie 400 volt

Waarom een braadworstkraam kopen?

Er bestaat nog altijd veel discussie over waar de braadworst nou precies vandaan komt, waren het de Duitsers uit Thüringen of toch de Franken uit Neurenberg? Wat wij in ieder geval wel zeker weten, is dat de braadworst snel te bereiden is en een ontzettend lekkere snack is voor elk feest! Het spreekt hiermee een enorme doelgroep aan, en zo zijn er veel plekken waar het broodje braadworst verkocht kan worden.
Met onze kant-en-klare Braadworstkraam kunt u gelijk beginnen met het verkopen, en zorgt u ervoor dat iedereen geniet van uw broodje braadworst. 

kant-en-klare Braadworstkraam!

Braadworsten bereiden, maken en verkopen! Het kan allemaal gelijk nadat u de Braadworstkraam heeft aangeschaft, omdat de Braadworstkraam van Multiwagon kant-en-klaar is! Dit betekent dat de Braadworstkraam van alle gemakken is voorzien en volledig is uitgerust. U kunt de Braadworstkraam gelijk gebruiken als geheel of als een verlengstuk van uw bedrijf. De beste kwaliteit en apparatuur om direct verkoop te genereren met uw nieuwe foodtruck. Meer kant-en-klare concepten vindt u hier.

Uitrusting van de Braadworstkraam

Om u van alle gemakken te voorzien, is de Braadworstkraam uitgerust met alle apparatuur die u nodig bent! Zo heeft u in de Braadworstkraam de beschikking over een afzuigkap en bijbehorende roosters, een verlaagde werkbank en 2 deurs koelwerkbank. Onderscheidend aan de Braadworstkraam zijn de elektrische bakplaat en de bain marie. Net als ieder ander concept rvs afgewerkt en voldoet de trailer aan alle kwaliteitseisen. Wij kunnen de mobiele keuken ook volledig naar wens voor u inrichten. Onze experts denken hierbij graag met u mee! 

Braadworstkraam op maat

Geen kant-en-klare Braadworstkraam, maar uw eigen wensen? Geen probleem! Naast het kant-en-klare Braadworstkraam concept is het ook mogelijk om de Braadworstkraam in te richten naar uw eigen wensen. Zo wordt de Braadworstkraam het perfecte verlengstuk van uw idee en/of bedrijf! Onze experts denken hierbij graag met u mee. 

Braadworstkraam leasen

Bij Multiwagon geven wij u de mogelijkheid om een Braadworstkraam te leasen. Hierbij heeft u de keuze uit Full Operational Lease of Financial Lease. Meer weten over één van onze lease mogelijkheden? Bekijk dan onze lease pagina door middel van de knop hieronder!

Contactformulier

Offerte aanvragen?

Inzicht krijgen in uw kostenplaatje zoals u het voor ogen heeft? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Livetour aanvragen?

Wilt u een persoonlijke livetour door onze showroom waarin wij u meenemen in een van onze modellen? Vraag dan vrijblijvend een livetour aan!