Bier trailer kopen

Beleving en plezier, tap overal uw bier!

Mensen drinken graag een biertje. Of u nou op een festival staat, een dorpsfeest, een markt, een beurs of uw eigen terras, overal wordt bier gedronken. De Bier Trailer biedt hiermee de ideale mogelijkheid om in te spelen op een grote vraag. U kunt sneller drankjes uitgeven bij een drukke zomerdag op uw terras, of zorgen voor een uniek concept op wielen tijdens een festival of evenement.

Wat kost het?

Bier interieur 1Bier interieur 1
Bier interieur 2Bier interieur 2
Bier interieur 3Bier interieur 3
Bier interieur 5Bier interieur 5
tapzuiltapzuil
Bier interieur 4Bier interieur 4
Technische specificaties Eco Pop-Up Trailer - Multiwagon

Een ijskoud biertje tappen uit de biertap van de Bier Trailer? Of een mooi speciaal biertje uitschenken in een glas? De Bier Trailer van Multiwagon is een perfect concept om hiervoor in te zetten en is van alle gemakken voorzien. 

Waarom een Bier Trailer kopen?

Mensen drinken graag een biertje. Of u nou op een festival staat, een dorpsfeest, een markt, een beurs of uw eigen terras, overal wordt bier gedronken. De Bier Trailer biedt hiermee de ideale mogelijkheid om in te spelen op een grote vraag. U kunt sneller drankjes uitgeven bij een drukke zomerdag op uw terras, of zorgen voor een uniek concept op wielen tijdens een festival of evenement. Het voordeel van een Bier Trailer kopen bij Multiwagon is dat wij overal al over na hebben gedacht. De Bier Trailer is speciaal ingericht door onze specialisten voor het verkopen en uitschenken van bier, u hoeft alleen nog maar het bier te regelen!

Hoe ziet de Bier Trailer er van binnen uit?

De Bier Trailer is een lust voor het oog van buitenaf, maar ook de mensen die in de Bier Trailer staan komen niets te kort. Met onder andere de beschikking over één of twee tapkranen, een 3 deurs barkoelkast, een presentatieplank en een rvs lekblad zult u altijd met een trotse glimlach uw biertjes kunnen serveren. Hiernaast is de Bier Trailer natuurlijk te customizen naar uw eigen smaak en nog verder in te richten op basis van uw wensen en behoeften.

De Bier Trailer naar uw wensen

Het kan natuurlijk dat u andere wensen heeft dan dat ons kant-en-klare Bier Trailer concept u biedt. Dit is geen probleem! Bij Multiwagon maken wij uw Bier Trailer graag helemaal naar uw wensen en behoeften, hierbij kunt u denken aan de huisstijl van uw bedrijf of een bar trailer op maat (van apparatuur tot en met de look-and-feel). Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden en voorzien u van een passend advies! Zo zetten wij samen een stap richting een betere omzet voor uw onderneming.  Laat u adviseren door één van onze experts!

 

Bier Trailer leasen?

Bij Multiwagon geven wij u de mogelijkheid om een Bier Trailer te leasen. Hierbij heeft u de keuze uit Full Operational Lease of Financial Lease. Meer weten over één van onze lease mogelijkheden? Bekijk dan onze lease pagina door middel van de knop hieronder!

Contactformulier