BBQ trailer

Onze BBQ trailers

Gebruikt door de beste chefs

Een barbecue trailer kopen? Multiwagon heeft verschillende concepten die u helpen bij het serveren van de lekkerste stukken vlees! Authentieke houtskoolgrillen welke mobiel te vervoeren zijn. Perfect te gebruiken voor de catering op een feest of partij maar ook op evenementen of festivals. Hiernaast is een barbecue trailer ook perfect geschikt om meer sfeer en beleving te creëren op bijvoorbeeld een terras. Zon, regen of sneeuw, de kolen kunnen altijd aangestoken worden!

bbq wagenbbq wagen
mobiele bbqmobiele bbq
BBQ foodtruckBBQ foodtruck
BBQ foodtrucksBBQ foodtrucks
zakelijke bbqzakelijke bbq
foodtruck grillfoodtruck grill
mobiele bbqmobiele bbq
barbecue foodtrucksbarbecue foodtrucks

Alfresco: Deze barbecue brengt een schat aan innovatieve functies en voordelen. Perfect voor een kleine commerciële omgeving.

Alfresco: Deze barbecue brengt een schat aan innovatieve functies en voordelen. Perfect voor een kleine commerciële omgeving.

350 club: De Trailblazer 350 Club Barbecue is een compacte trailer met een capaciteit van 350 BPH (burgers per uur).

600s Grillmaster: Deze Trailer brengt u gemak, veel mogelijkheden, entertainment, puur theater en zakelijke groei.

600 Streetmaster: De 600 Streetmaster is voorzien van een modulaire rookruimte. Deze barbecue trailer is perfect geschikt voor klantbeleving en zakelijke groei.

Benieuwd naar onze bbq trailers?

Over de Multiwagon bbq trailers

Onze bbq trailers zijn speciaal gemaakt voor de liefhebber van grillen. Met onze barbecue trailer stookt u niet op gas, maar op authentiek houtskool. Het systeem werkt net zo gemakkelijk als een barbecue op gas, alleen met de authentieke rokerige smaak van houtskool. Geniet van het gemak, een goede optie om eten te bereiden voor grotere groepen. Onze bbq trailers zijn gemaakt voor elke weersomstandigheid. Met regen, zon en zelfs sneeuw doet onze bbq trailer precies wat hij zou moeten doen. 

Pluspunten bbq foodtruck

  • Geschikt voor alle weersomstandigheden (zon, regen, sneeuw)
  • Op hoge temperatuur grillen
  • Controleerbare warmte, ook slowcooking
  • Gemaakt van rvs
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Geproduceerd in Europa

Modellen mobiele bbq wagen

Alfresco 140 grill bbq
Deze houtskool grill wordt met de hand gemaakt in Ierland. Hierdoor voldoet deze barbecue dus aan alle Europese kwaliteitseisen. Het vermogen van deze houtskool grill is 140 hamburgers per uur. Perfect voor zowel zakelijk als particulier gebruik dus. De Alfresco 140 grill bbq is de kleinste in ons assortiment.

Trailblazer 350 club bbq
Perfect in te zetten voor evenementen, feesten en festivals. Deze bbq trailer is namelijk goed te gebruiken als foodtrailer. Met een vermogen van 350 burgers per uur kan er genoeg vlees bereidt worden. De warmte van de Trailblazer 350 is regelbaar waardoor er geen één stukje vlees makkelijk verbrandt.

600s Grillmaster bbq
Een makkelijk vervoerbare barbecue trailer, dat is de 600s grillmaster bbq. Deze bbq foodtruck is perfect voor (grote) evenementen. De capaciteit van deze bbq trailer is namelijk 600 burgers per uur! Met de vleugeldeuren staan de chefs altijd droog. De dubbele grill zijden maken het mogelijk om met vier chefs tegelijkertijd te grillen.

600 Streetmaster / smoker
De meest uitgebreide bbq trailer in ons assortiment. Deze bbq foodtruck biedt niet alleen de mogelijkheid om te grillen, maar ook om te smoken! Aan de zijkant vindt u een ingebouwde smoker om het vlees de lekkerste rooksmaak mee te geven. Met een grill capaciteit van 600 burgers per uur is de 600 streetmaster perfect voor (grote) evenementen.

Voor wie zijn onze bbq trailers?

Onze bbq trailers zijn gemaakt voor de particuliere en zakelijke markt, afhankelijk van de grootte. Wilt u dé eyecatcher op uw bedrijfsborrel of terras? Of de perfecte mobiele bbq voor op een evenement of festival? Kies dan voor een bbq foodtruck van Multiwagon. Met de heerlijke houtskool geur valt u ongetwijfeld op.

Bbq foodtruck kopen of leasen?

Bij Multiwagon kunt u foodtrucks kopen of foodtrucks leasen. Wat voor u de beste optie is? Dat hangt af van bepaalde zaken. Neem contact met ons op of maak een afspraak in de showroom. Onze experts helpen u graag verder.

Geen bbq foodtruck kopen maar toch wat anders?

Graag een foodtruck kopen voor bij uw bedrijf of om op een festival te staan, maar twijfels over een bbq trailer? Neem gerust een kijkje tussen onze concepten. We bieden verschillende mobiele concepten aan, die misschien wél precies bij uw bedrijf passen.

Meer informatie
Project voorbeelden