Bar trailer kopen

Bizar! Iedereen bij u aan de bar!

Een bar trailer van Multiwagon is geschikt voor ieder moment. Verkoopt u cocktails op een zomers terras? Gebruikt u de bar trailer op een evenement of feest? Heeft u een extra tapwagen nodig? Er is altijd een mobiele bar van Multiwagon die inspeelt op uw vraag.

Wat kost het?

Bar trailer inrichting - MultiwagonBar trailer inrichting - Multiwagon
Bar trailer inrichting - MultiwagonBar trailer inrichting - Multiwagon
Bar trailer inrichting - MultiwagonBar trailer inrichting - Multiwagon
Technische specificaties Eco Pop-Up Trailer - Multiwagon

Uitrusting van de bar trailer

De bar trailer van Multiwagon wordt kant-en-klaar geleverd. Zo is de bar trailer voorzien van een 3 deurs barkoelkast (300 liter), rvs lekblad, 2 tapkraan en een droogkoeler. Ook is de bar trailer net als ieder ander concept volledig rvs afgewerkt en voldoet de trailer aan alle kwaliteitseisen. Wij kunnen de bar trailer ook volledig naar wens voor u inrichten.

Een breed inzetbare bar

Een bar trailer is altijd te gebruiken. Zo kunt u deze bar inzetten als evenementen trailer of  tijdens een feestdag om dorstige feestvierders van een drankje te voorzien. Is een week later uw terras goed vol? Dan gebruikt u uw bar trailer voor extra capaciteit om gasten sneller van een drankje te voorzien. Het voordeel van een mobiele bar van Multiwagon is dat wij een alles in één concept leveren waardoor u alle voorzieningen in één concept stopt. Hierdoor is de bar trailer ieder moment van het jaar inzetbaar, zowel als verlengstuk van uw onderneming of als onderneming op wielen.

Mobiele tapwagen

Perfect om in te zetten wanneer het terras vol zit of wanneer er extra capaciteit nodig is voor wat betreft een tap. Zorg voor een snellere doorstroming en help je gasten nog sneller door een mobiele tapwagen neer te zetten op de plek waar u hem het meest nodig heeft. Verder is een mobiele tapwagen ook goed in te zetten op een evenement, feest of festival om extra omzet te vergaren of om weer te zorgen voor extra capaciteit naast de vaste bar. Daarnaast zijn al onze bar concepten ook verkrijgbaar in een kleiner formaat, hiervoor kunt u terecht bij onze CoolRolly.

Mobiele wijnbar

Vanuit een centraal punt wijn verkopen of uitgeven, dit is ideaal op een druk terras maar kan ook perfect gebruikt worden bij een evenement of feest. Serveer iedere wijn vanuit een punt die u zelf kiest dankzij de mobiliteit van de wijnbar. Zorg voor beleving door de mobiele wijnbar te plaatsen op een plek waar deze het beste functioneert voor u.

Mobiele champagnebar

Heeft u evenement, feest of terras waar vraag is naar een champagnebar? Dan is de mobiele champagnebar van Multiwagon perfect in te zetten. Zo zorgt u ervoor dat u op ieder speciaal moment een beleving kan geven aan het uitgeven van een glas champagne. Hiernaast is de mobiele champagnebar van Multiwagon perfect in te zetten voor bruiloften waardoor u op de speciale locaties champagne kan serveren.

Mobiele cocktailbar

Een mobiele cocktailbar is perfect om tijdens de zomerse dagen meer beleving te creëren op uw terras. Naast beleving ontzorgt u ook uw personeel omdat er op één centraal punt cocktails gemaakt worden, zo hoeft uw personeel minder ver te lopen en kunnen deze dus sneller en meer klanten helpen. Niet alleen is een mobiele cocktailbar ideaal om te gebruiken op uw terras maar is deze ook perfect geschikt om te staan op festivals, evenementen of andere feesten en partijen.

Mobiele gin bar

Liever alleen gin (tonics) verkopen in plaats van verschillende soorten cocktails? Dan is de mobiele gin bar van Multiwagon ‘the way to go’. Hierdoor verkoopt u de beste gin vanuit één mobiel punt op uw terras. Natuurlijk is deze mobiele bar ook perfect voor de inzet op evenementen of andere locaties waar vraag naar gin is. Liever een combinatie maken samen met een cocktailbar? Ook dat is geen probleem maar juist een perfect idee!

Op maat gemaakte bar trailer kopen

Een bar trailer moet dienen als verkooppunt of als verlengstuk van uw bedrijf en hierdoor is het belangrijk om uit te stralen waar u voor staat. Bij Multiwagon maken wij uw bar trailer graag helemaal naar uw wensen, hierbij kunt u denken aan de huisstijl van uw bedrijf of een bar trailer op maat (van apparatuur tot look-and-feel). Wilt u een wijnkoeler in uw bar trailer maar ook een biertap? Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden en voorzien u graag van advies! Zo zetten wij samen een stap richting een betere omzet voor uw onderneming.

Waarom een bar trailer kopen?

Een bar trailer of tapwagen is uitermate geschikt om te gebruiken op een feest of evenement maar kan ook perfect ingezet worden als extra capaciteit op een terras. Wanneer er veel gasten komen is er vaak behoefte aan een extra bar, uitgiftepunt of tap, dan is een bar trailer dé uitkomst juist in deze tijd. Hiernaast is er tijdens bepaalde feestdagen, seizoenen of andere gelegenheden extra ruimte beschikbaar voor de uitgifte van verschillende dranken, hierbij kan een bar trailer een prima uitkomst bieden. 

bar trailer leasen?

Bij Multiwagon geven wij u de mogelijkheid om een bar trailer te leasen. Hierbij heeft u de keuze uit Full Operational Lease of Financial Lease. Meer weten over één van onze lease mogelijkheden? Bekijk dan onze lease pagina door middel van de knop hieronder!

Contactformulier

Offerte aanvragen?

Inzicht krijgen in uw kostenplaatje zoals u het voor ogen heeft? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Livetour aanvragen?

Wilt u een persoonlijke livetour door onze showroom waarin wij u meenemen in een van onze modellen? Vraag dan vrijblijvend een livetour aan!