Alfresco BBQ

Alfresco 140 Grill BBQ kopen

Go hot or go home!

 De Alfresco 140 Grill BBQ is een roestvrijstalen houtskoolbarbecue. Wanneer u een handgemaakte en stijlvolle grill houtskool barbecue zoekt dan moet u zeker de Alfresco 140 Grill BBQ kopen. Deze grill barbecue wordt compleet geleverd met een grote oven met lagere verwarming, een in hoogte verstelbare grill, grote afneembare roestvrijstalen werkbladen en nog veel meer opties waar u profijt van zult hebben. Het is een van de betere houtskoolgrillen op de markt in Europa.

Wat kost het?

Waarom een Alfresco 140 Grill BBQ kopen?

Deze grill houtskool barbecue wordt met de hand gemaakt in Ierland en is dus van Europese kwaliteitseisen. Met de grill barbecue bereidt u 140 hamburgers per uur en grote bijeenkomsten draaien is dus een fluitje van een cent. Hierdoor is deze houtskool barbecue perfect geschikt voor het gebruik op bijvoorbeeld een terras om extra sfeer en beleving te creëren. Echter kan deze barbecue ook perfect gebruikt worden door een cateraar op bijvoorbeeld een evenement of partij. Deze barbeque is zeer breed in te zetten, zowel voor particulier als voor zakelijk gebruik.

De voordelen van de Alfresco 140 Grill BBQ

Een Alfresco 140 Grill BBQ kopen heeft verschillende voordelen. Hiernaast zijn er ook talloze functies waarover de Alfresco 140 Grill BBQ beschikt. Deze lichten wij hieronder voor u uit, zodat u direct weet waarom u deze grill houtskool barbecue moet kopen. Ook zijn er nog een tal van andere functies en voordelen waar wij u graag meer over vertellen in een livetour langs onze Alfresco 140 Grill BBQ.

Onmiddellijke warmteregeling, verstelbare grill hoogtes

Zo kunt u gemakkelijk de warmte regelen doordat de grill verstelbaar is in hoogte. Vecht niet tegen opflakkeringen, breng uw grill omhoog om direct de temperatuur en de aanbraad snelheid te regelen. Hiernaast heeft u ook gemakkelijke toegang tot de kolenbak voor het bijvullen en aansteken van uw grill.

Vleugeldeuren

Voldoende ruimte voor meerdere koks doordat de houtskool barbeque grill via twee kanten te bedienen is. Dankzij de vleugeldeuren kunt u dubbelzijdig koken met maximaal vier koks tegelijk. Door de vleugeldeuren wordt de luchtstroom beheerd en lastige wind wordt geblokkeerd waardoor uw barbecue zijn werk optimaal kan blijven doen. Iedere grill kant heeft zijn eigen kookstation en keukengereihouders.

CoolTouch zijpanelen

De Alfresco 140 Grill BBQ is veilig om aan te raken, zelfs wanneer de kolen al een lange tijd branden. De CoolTouch zijpanelen zijn gevuld met steenwol om ervoor te zorgen dat de kook warmte behouden blijft en u uw grill veilig kunt manoeuvreren zonder uw handen te verbranden.

Glazen kijkvensters met ingebouwde thermometer

Door de glazen kijkvensters kan natuurlijk licht de grill verlichten, zelfs als de deuren gesloten zijn. Houd uw grill in de gaten terwijl u de ingebouwde thermometer bestuurt. Ideaal voor low & slow cooks.

Verwarmingsoven op lager niveau

De oven voor lagere verwarming biedt u de perfecte manier om gekookt voedsel te bewaren of een geweldige manier om bijvoorbeeld kaas over uw hamburgers te smelten. Ideaal voor wanneer er een lange rij staat of wanneer u al voorbereidingen aan het treffen bent voor een grote drukte.

Ingangspunt voor temperatuursonde

Houd uw gerechten nauwlettend in de gaten, zelfs met de deuren gesloten, door temperatuursondes door een opening te laten lopen welke is ontworpen om uw gerechten ten allen tijde onder controle te houden. U kunt maximaal vier sonde draden tegelijk gebruiken.

Verstelbare ventilatieopeningen

Beheer uw kook luchtstroom voor low en slow of indirect koken met behulp van de verstelbare ventilatieopeningen bovenop de Alfresco 140 Grill BBQ. Hete lucht trekt de rook naar boven en naar buiten onder uw controle. Hierdoor kunt u de temperatuur opvoeren of juist laten dalen in de barbecue.

Verstelbare kookzones

Zone koken kan niet eenvoudiger, beheer de hoeveelheid directe of indirecte warmte die u nodig heeft. Onze meegeleverde verdelers van de verbrandingskamer zorgen voor schroeistations die u niet bereikt met een gas barbecue. Creëer tot drie kookzones voor bijvoorbeeld aanbraden, grillen, en rusten. En als het klaar is, verdubbelt u de verdelers als asscheppen om opruimen een makkie te maken.

Contactformulier

Offerte aanvragen?

Inzicht krijgen in uw kostenplaatje zoals u het voor ogen heeft? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Livetour aanvragen?

Wilt u een persoonlijke livetour door onze showroom waarin wij u meenemen in een van onze modellen? Vraag dan vrijblijvend een livetour aan!