Joe's Kitchen Foodtruck - Multiwagon

Een aantal succesvolle klanten uitgelicht

Joe's Kitchen Foodtruck - Multiwagon

We zijn erg trots op al onze recente projecten! We hebben al van alles voorbij zien komen, van ‘chocolaterie op wielen’ tot mobiele ijs- of snackkraam. Ook hebben wij al mogen samenwerken met een aantal grote merken, zoals Zuivelhoeve en Google Amsterdam. Het leukst vinden wij om te zien hoe iedere ondernemer op zijn eigen manier aan de slag gaat om het concept uit te werken tot een groot succes! Graag willen we hieronder een aantal van onze klanten uitlichten:

Joe's Kitchen in pop-up trailer eco - Multiwagon
Joe’s Kitchen, afgelopen zomer uitgeroepen tot best beoordeelde foodtruck, koos voor een multiwagon met bestickering van logo/contactgegevens. Daarnaast hebben we de wagen voorzien van een frisdrankkoeling met glazen deur. Ook een Bain-marie met aftapkraan, een soep/saus ketel en een grill werden toegevoegd. Eet smakelijk bij Joe’s Kitchen!
Zuivelhoeve pop-up trailer - Multiwagon
Zuivelhoeve is in 35 jaar tijd uitgegroeid tot een zeer bekend Twents merk. Via Multiwagon heeft Zuivelhoeve een op maat ingerichte foodtruck aangeschaft, volledig aangepast aan de huidige huisstijl. Met het witte Zuivelhoeve logo, het authentieke lettertype en een paar krachtige kreten is deze multiwagon herkenbaar en klaar om de weg op te gaan! Van binnen is de wagen voorzien van een koelopzetvitrine, een extra werkblad en een uitklapbare vitrine.

Toko Meis pop-up trailer eco - Multiwagon
Ook Toko Meis is de samenwerking aangegaan met Multiwagon. Toko Meis verkoopt nu heerlijke Indonesische gerechten vanuit een gepersonaliseerde foodtruck met full color wrap. De multiwagon is ook van binnen helemaal naar wens aangepast, met grills, een koelopzetvitrine, bain-marie en inbouwvriezer.

Voor Delicious Shave Ice is de multiwagon de perfecte mogelijkheid om de heerlijke ijsjes mobiel aan te kunnen bieden. Bij het ontwerp is gekozen voor een vrolijke full color wrap, die volledig past bij de huisstijl van Delicious Shave Ice. Daarnaast hebben we een extra werkblad laten inbouwen en een uitklapvitrine. Efficiëntie staat voorop, wat zeker nodig is tijdens drukke zomerdagen!

Aye aye, kapitein! Camping Het Vossenhol wilde een multiwagon die eruitzag als het beroemde restaurant De Krokante Krab uit de populaire tv-serie Spongebob Squarepants. En dat was precies wat ze kregen! Van binnen werd deze multiwagon voorzien van een frituur, afzuigkap en bakplaat. Patatjes en snacks (en wellicht ook krabburgers) serveren kan nu zo’n beetje op de hele camping, vanuit deze mobiele wagen.

Chocolaterie Hulshof koos voor een multiwagon met een classy uitstraling. De wagen moet tenslotte volledig aansluiten bij de stijl van de fysieke chocolaterie én de website. In samenwerking met Moire Reclame & Sign is er een mooi ontwerp gemaakt, waarbij het logo duidelijk aanwezig is ook de kleuren bijdragen aan de herkenbaarheid. De wagen heeft onder andere een uitklapvitrine, zodat de heerlijke chocoladeproducten goed uitgestald kunnen worden!

Wilt u zelf beginnen aan uw eigen succesvolle project? Neem dan gerust eens contact met ons op. We helpen u graag om uw ideeën te realiseren!

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on google
Share on email

Offerte aanvragen?

Inzicht krijgen in uw kostenplaatje zoals u het voor ogen heeft? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Livetour aanvragen?

Wilt u een persoonlijke livetour door onze showroom waarin wij u meenemen in een van onze modellen? Vraag dan vrijblijvend een livetour aan!