600S Grillmaster BBQ kopen

Een barbeque met capaciteit!

De 600S grillmaster van Multiwagon is een mobiele houtskool barbecue. Door zijn mobiliteit is de 600S grillmaster breed inzetbaar. Het is een echte publiekstrekker en wanneer u met de 600S Grillmaster op een plek staat, wordt u al snel het middelpunt. De 600S grillmaster is ontworpen om bijvoorbeeld de catering te verzorgen bij (grote) evenementen en heeft een capaciteit van 600 BPH (burgers per uur)!

Wat kost het?

Voorbeelden van de 600S Grillmaster

De 600S Grillmaster van Multiwagon

De 600S grillmaster van Multiwagon is een mobiele houtskool barbecue. Door zijn mobiliteit is de 600S grillmaster breed inzetbaar. Het is een echte publiekstrekker en wanneer u met de 600S Grillmaster op een plek staat, wordt u al snel het middelpunt. De heerlijke geur, activiteit en uw unieke stijl zullen zorgen voor een niet te vergeten ervaring voor uw klanten. De 600S grillmaster is ontworpen om bijvoorbeeld de catering te verzorgen bij (grote) evenementen en heeft een capaciteit van 600 BPH (burgers per uur). Ook is de 600S grillmaster perfect in te zetten op uw terras om zo meer sfeer en beleving te creëren.

Waarom een 600S Grillmaster kopen?

Met de grillmaster bereidt u tot wel 600 barbecue gerechten per uur. Het zorgt ervoor dat u voor grote groepen kunt barbecueën en veranderd de manier van buiten grillen voor grote groepen. Met ongelofelijke eenvoud, gemak van transport, zakelijke groei, puur theater en heel veel plezier is deze grillmaster een klasse apart. Zoekt u een grill die u in kunt zetten op uw terras om meer sfeer en beleving te creëren naast de authentieke smaak en geur van een echte houtskool barbecue? Dan is de 600S grillmaster precies wat u zoekt. Hiernaast kunt u deze barbecue trailer ook perfect inzetten als foodtrailer en hem meenemen naar iedere gewenste plek.  

De voordelen van de 600S Grillmaster

Doordat u 600 verse barbecue gerechten per uur kunt bereiden is het een makkelijke manier om meer omzet te behalen.  

Het bevindt zich allemaal in een compacte en makkelijk te vervoeren aanhanger. Makkelijk te vervoeren, omdat u gewoon met een rijbewijs B de grillmaster naar alle plekken kunt brengen. 
Hiernaast beschikt de grillmaster over een verstelbare grill en Gull Wing Doors. De verstelbare grill zorgt er voor dat u tijdens het kookproces gemakkelijk het vuur kunt verhogen/verlagen, en  de Gull Wing Doors bieden uitstekende beschutting tegen regen en zon aan de chef wanneer de grill in gebruik is. Wanneer de deuren gesloten zijn, houden de deuren de rook en warmte binnen en is alles veilig en ingesloten.

Dankzij de dubbelzijdige grill zijdes kunnen er tot vier chefs tegelijkertijd grillen op de 600S grillmaster. De chefs zullen met de hygiënische en stijlvolle roestvrijstalen tafels genoeg ruimte over hebben voor bijgerechten, voedselbereiding of dressings/sausjes.  

Na gebruik is de 600S grillmaster gemakkelijk schoon te maken. U trekt gewoon aan de schraperbalk om de houtskool in een verwijderbare doos te verzamelen welke u daarna gemakkelijk kunt legen. Zo is het schoonmaken van de houtskool in een ogenblik gebeurt.

600 Streetmaster BBQ Trailer leasen?

Bij Multiwagon geven wij u de mogelijkheid om een 600 Streetmaster BBQ Trailer te leasen. Hierbij heeft u de keuze uit Full Operational Lease of Financial Lease. Meer weten over één van onze lease mogelijkheden? Bekijk dan onze lease pagina door middel van de knop hieronder!

Contactformulier

Offerte aanvragen?

Inzicht krijgen in uw kostenplaatje zoals u het voor ogen heeft? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Livetour aanvragen?

Wilt u een persoonlijke livetour door onze showroom waarin wij u meenemen in een van onze modellen? Vraag dan vrijblijvend een livetour aan!