fbpx

Tijdens de gehele maand December

10% korting op uw aankoopbedrag!

600s Grillmaster BBQ Trailer kopen

Technische Specificaties 600s Grillmaster BBQ Trailer

Voorzien van:

Voorbeelden van de 600s Grillmaster BBQ

600s Grillmaster BBQ trailer

De 600s Grillmaster BBQ Trailer brengt u gemak, veel mogelijkheden, entertainment, puur theater en zakelijke groei.

Technische Specificaties 600s Grillmaster BBQ Trailer

600s Grillmaster BBQ

Voorzien van:

Voorbeelden van de 600s Grillmaster BBQ

De 600s Grillmaster BBQ Trailer van Multiwagon

De meest uitgebreide barbecue trailer die wij in ons assortiment hebben. De 600s Grillmaster is een mobiele houtskoolbarbecue en is voor enorm veel verschillende doeleinden in te zetten. Deze barbecue trailer is een echte publiekstrekker en wordt regelmatig het middelpunt van de belangstelling met de heerlijke geur, activiteit en unieke stijl. De 600s Grillmaster BBQ trailer is ontworpen om bijvoorbeeld de catering te voorzien bij grotere evenementen en heeft een capaciteit van 600 BPH (burgers per uur). Ook is deze barbecue trailer perfect in te zetten op uw terras om zo meer sfeer en beleving te creëren.

Waarom een 600s Grillmaster BBQ Trailer kopen?

U moet de 600s Grillmaster BBQ trailer kopen wanneer u grote groepen van heerlijk barbecue voedsel wilt voorzien. Met deze barbecue trailer bereidt u tot wel 600 barbecue gerechten per uur. De 600s Grillmaster BBQ trailer heeft het allemaal! Met ongelofelijke eenvoud, gemak van transport, zakelijke groei, puur theater en heel veel plezier is deze barbecue  een klasse apart. Zoekt u een barbecue trailer die u in kunt zetten op uw terras om meer sfeer en beleving te creëren naast de authentieke smaak en geur van een echte houtskool barbecue? Dan is de 600s Grillmaster precies wat u zoekt. Hiernaast kunt u deze barbecue trailer ook perfect inzetten als foodtrailer en hem meenemen naar iedere gewenste plek. De mogelijkheden zijn werkelijk waar oneindig wanneer u de 600s Grillmaster BBQ trailer goed weet in te zetten.

De voordelen van de 600s Grillmaster BBQ Trailer

Een 600s Grillmaster BBQ Trailer kopen heeft verschillende voordelen. Zo kunt u tot wel 600 gerechten per uur bereiden met deze barbecue trailer. Hierdoor kunt u grote groepen voorzien van vers bereide barbecue gerechten. Hieronder lichten wij een aantal voordelen uit. Natuurlijk zijn er nog veel meer andere voordelen en functies waar wij u graag meer over vertellen in een livetour langs de 600s Grillmaster BBQ Trailer.

Compacte, mobiele aanhanger

De 600s Grillmaster is een compacte trailer die enorme mobiliteit met zich meebrengt. Waar andere foodtrailers moeite zouden hebben om te komen kan deze barbecue trailer gemakkelijk komen. Ook is de 600s Grillmaster te vervoeren met uw rijbewijs B.

Verstelbare grill

Geeft u onmiddellijke warmte controle. Moet u tijdens uw kookproces de warmte verhogen of verlagen van het vlees? Dan past u gemakkelijk de grill hoogte aan waardoor u de juiste temperatuur kunt geven aan uw vlees.

Gull Wing Doors

Deze Gull Wing Doors bieden uitstekende beschutting tegen regen en zon aan de chef wanneer de grill in gebruik is. Wanneer de deuren gesloten zijn, houden de deuren de rook en warmte binnen en is alles veilig en ingesloten.

Afsluitbare opbergruimte achter

Een perfecte plek voor opslag van bijvoorbeeld broodjes, sausjes of waardevolle spullen die u tijdens het gebruik of vervoer wilt opbergen.

Modulair roken

U heeft de optie om een verticale rookoven toe te voegen aan de achterkant van deze barbecue trailer. Hierdoor heeft u een enorme kook flexibiliteit binnen één unit.

Meerdere chefs

Dankzij de dubbelzijdige grill zijdes kunnen er tot vier chefs tegelijkertijd grillen op deze barbecue trailer.

Uitklapbare werkbladen aan de voor- en zijkant

Hygiënische en stijlvolle roestvrijstalen tafels bieden voldoende ruimte voor bijgerechten, voedselbereiding of dressings/sausjes.

Askrabber & opvangbak

De barbecue trailer is gemakkelijk schoon te maken. U trekt gewoon aan de schraperbalk om de houtskool in een verwijderbare doos te verzamelen welke u daarna gemakkelijk kunt legen. Zo is het schoonmaken van de houtskool in een ogenblik gebeurt.

600s Grillmaster BBQ Trailer leasen?

Wilt u liever leasen in plaats van de 600s Grillmaster BBQ Trailer kopen? Bij Multiwagon heeft u de mogelijkheid om te leasen en dit brengt verschillende voordelen met zich mee. Door te leasen behoudt u de liquiditeit van uw onderneming maar u bent wel direct eigenaar van de barbecue trailer. Bij Multiwagon heeft u de keuze uit een leasetermijn van 12 tot en met 84 maanden. Bereken hieronder uw maandpremie!

Contactformulier

Offerte aanvragen?

Inzicht krijgen in uw kostenplaatje zoals u het voor ogen heeft? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Livetour aanvragen?

Wilt u een persoonlijke livetour door onze showroom waarin wij u meenemen in een van onze modellen? Vraag dan vrijblijvend een livetour aan!

Liever leasen?

Dat kan! Bereken hier onder uw maandbedrag!

Tijdens de gehele maand

December

10% korting

op het totale aankoopbedrag