600 Streetmaster BBQ kopen

Een barbeque met capaciteit!

De meest uitgebreide barbecue trailer die wij in ons assortiment hebben. De 600 Streetmaster is een mobiele houtskoolbarbecue en is voor enorm veel verschillende doeleinden in te zetten. Deze barbecue trailer is een echte publiekstrekker en wordt regelmatig het middelpunt van de belangstelling met de heerlijke geur, activiteit en unieke stijl.

Wat kost het?

Voorbeelden van de 600S Streetmaster

De 600 Streetmaster BBQ Trailer van Multiwagon

De meest uitgebreide barbecue trailer die wij in ons assortiment hebben. De 600 Streetmaster is een mobiele houtskoolbarbecue en is voor enorm veel verschillende doeleinden in te zetten. Deze barbecue trailer is een echte publiekstrekker en wordt regelmatig het middelpunt van de belangstelling met de heerlijke geur, activiteit en unieke stijl. De 600 Streetmaster BBQ trailer is ontworpen om bijvoorbeeld de catering te voorzien bij grotere evenementen en heeft een capaciteit van 600 BPH (burgers per uur). Ook is deze barbecue trailer perfect in te zetten op uw terras om zo meer sfeer en beleving te creëren.

Waarom een 600 Streetmaster BBQ Trailer kopen?

U moet de 600 Streetmaster BBQ trailer kopen wanneer u grote groepen van heerlijk barbecue voedsel wilt voorzien. Met deze barbecue trailer bereidt u tot wel 600 barbecue gerechten per uur. De 600 Streetmaster BBQ trailer heeft het allemaal! Met ongelofelijke eenvoud, gemak van transport, zakelijke groei, puur theater en heel veel plezier is deze barbecue  een klasse apart. Zoekt u een barbecue trailer die u in kunt zetten op uw terras om meer sfeer en beleving te creëren naast de authentieke smaak en geur van een echte houtskool barbecue? Dan is de 600 Streetmaster precies wat u zoekt. Hiernaast kunt u deze barbecue trailer ook perfect inzetten als foodtrailer en hem meenemen naar iedere gewenste plek. De mogelijkheden zijn werkelijk waar oneindig wanneer u de 600 Streetmaster BBQ trailer goed weet in te zetten.

De voordelen van de 600 Streetmaster BBQ Trailer

Een 600 Streetmaster BBQ Trailer kopen heeft verschillende voordelen. Zo kunt u tot wel 600 gerechten per uur bereiden met deze barbecue trailer. Hierdoor kunt u grote groepen voorzien van vers bereide barbecue gerechten. Hieronder lichten wij een aantal voordelen uit. Natuurlijk zijn er nog veel meer andere voordelen en functies waar wij u graag meer over vertellen in een livetour langs de 600 Streetmaster BBQ Trailer.

Compacte, mobiele aanhanger

De 600 Streetmaster is een compacte trailer die enorme mobiliteit met zich meebrengt. Waar andere foodtrailers moeite zouden hebben om te komen kan deze barbecue trailer gemakkelijk komen. Ook is de 600 Streetmaster te vervoeren met uw rijbewijs B.

Verstelbare grill

Geeft u onmiddellijke warmte controle. Moet u tijdens uw kookproces de warmte verhogen of verlagen van het vlees? Dan past u gemakkelijk de grill hoogte aan waardoor u de juiste temperatuur kunt geven aan uw vlees.

Gull Wing Doors

Deze Gull Wing Doors bieden uitstekende beschutting tegen regen en zon aan de chef wanneer de grill in gebruik is. Wanneer de deuren gesloten zijn, houden de deuren de rook en warmte binnen en is alles veilig en ingesloten.

Modulair roken

U heeft de optie om een verticale rookoven toe te voegen aan de achterkant van deze barbecue trailer. Hierdoor heeft u een enorme kook flexibiliteit binnen één unit.

Meerdere chefs

Dankzij de dubbelzijdige grill zijdes kunnen er tot vier chefs tegelijkertijd grillen op deze barbecue trailer.

Uitklapbare werkbladen aan de voor- en zijkant

Hygiënische en stijlvolle roestvrijstalen tafels bieden voldoende ruimte voor bijgerechten, voedselbereiding of dressings/sausjes.

Askrabber & opvangbak

De barbecue trailer is gemakkelijk schoon te maken. U trekt gewoon aan de schraperbalk om de houtskool in een verwijderbare doos te verzamelen welke u daarna gemakkelijk kunt legen. Zo is het schoonmaken van de houtskool in een ogenblik gebeurt.

600 Streetmaster BBQ Trailer leasen?

Bij Multiwagon geven wij u de mogelijkheid om een 600 Streetmaster BBQ Trailer te leasen. Hierbij heeft u de keuze uit Full Operational Lease of Financial Lease. Meer weten over één van onze lease mogelijkheden? Bekijk dan onze lease pagina door middel van de knop hieronder!

Contactformulier

Offerte aanvragen?

Inzicht krijgen in uw kostenplaatje zoals u het voor ogen heeft? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Livetour aanvragen?

Wilt u een persoonlijke livetour door onze showroom waarin wij u meenemen in een van onze modellen? Vraag dan vrijblijvend een livetour aan!