fbpx

Tijdens de gehele maand December

10% korting op uw aankoopbedrag!

Trailblazer 350 Club BBQ kopen

Technische specificaties 350 Club BBQ Trailer

Opties en specificaties

Voorbeelden van de Trailblazer 350 Club BBQ

Trailblazer 350 Club BBQ trailer

De Trailblazer 350 Club Barbecue is een compacte trailer met een capaciteit van 350 BPH (burgers per uur).

Technische specificaties 350 Club BBQ Trailer

Trailblazer 350 Club BBQ kopen

Voorzien van:

Voorbeelden van de Trailblazer 350 Club BBQ

De Trailblazer 350 Club BBQ van Multiwagon

De Trailblazer 350 Club BBQ is een mobiele houtskoolbarbecue. Deze barbecue trailer is perfect in te zetten voor evenementen, festivals, feesten of partijen maar kan ook perfect geplaatst worden op een terras. Deze barbecue trailer heeft een capaciteit van 350 BPH (burgers per uur), perfect voor middelmatige drukte of een normale doorloop van gasten. Zowel cateraars als horeca ondernemingen kunnen veel baat hebben bij een Trailblazer 350 Club BBQ trailer. Hiernaast is de barbecue trailer geproduceerd in Europa waardoor hij aan alle vereiste kwaliteitseisen voldoet in Europa.

Waarom een Trailblazer 350 Club BBQ kopen?

Wanneer u als ondernemer op zoek bent naar een mobiele barbecue trailer of een barbecue voor bijvoorbeeld op uw terras dan is deze compacte barbecue trailer perfect voor u! Een barbecue trailer kunt u goed inzetten als foodtrailer, u kunt namelijk op iedere plek staan en de lekkerste barbecue gerechten serveren. Hiernaast kunt u de barbecue trailer ook perfect inzetten als verlengstuk van uw foodtrailer om meer klanten te kunnen helpen of om uw business uit te breiden. Verder kan een barbecue trailer meer sfeer en beleving creëren op bijvoorbeeld uw terras. Zo kunt u, terwijl uw gasten aan het eten zijn, gerechten klaarmaken op uw terras. De mogelijkheden zijn werkelijk waar oneindig wanneer u uw Trailblazer 350 Club BBQ goed weet in te zetten.

De voordelen van de Trailblazer 350 Club BBQ

Een Trailblazer 350 Club BBQ kopen heeft verschillende voordelen. Zo kunt u 350 gerechten per uur bereiden met deze barbecue trailer. Hierdoor kunt u kleine tot medium grote groepen voorzien van vers bereide barbecue gerechten. Een aantal voordelen lichten wij hieronder uit. Natuurlijk zijn er nog veel meer andere voordelen en functies waar wij u graag meer over vertellen in een livetour langs de Trailblazer 350 Club BBQ.

Compacte, mobiele aanhanger

De 350 Club BBQ is een compacte barbecue trailer die u enorme mobiliteit biedt. Breng de barbecue trailer overal naar toe waar u maar wilt staan.

Verstelbare grill

Geeft u onmiddellijke warmte controle. U kunt de grill gemakkelijk verlagen en verhogen tijdens het grill proces om er zo voor te zorgen dat de gerechten niet aanbranden of om de temperatuur te regelen.

Gull Wing Doors

Deze Gull Wing Doors bieden uitstekende beschutting tegen regen en zon aan de chef wanneer de grill in gebruik is. Wanneer de deuren gesloten zijn, houden de deuren de rook en warmte binnen en is alles veilig en ingesloten.

Meerdere chefs

Dankzij de dubbelzijdige grill zijdes kunnen er tot vier chefs tegelijkertijd grillen op deze barbecue trailer.

Uitklapbare werkbladen aan de voor- en zijkant

Hygiënische en stijlvolle roestvrijstalen tafels bieden voldoende ruimte voor bijgerechten, voedselbereiding of dressings/sausjes.

Askrabber & opvangbak

De barbecue trailer is gemakkelijk schoon te maken. U trekt gewoon aan de schraperbalk om de houtskool in een verwijderbare doos te verzamelen welke u daarna gemakkelijk kunt legen. Zo is het schoonmaken van de houtskool in een ogenblik gebeurt.

Trailblazer 350 Club BBQ leasen?

Liever leasen in plaats van de Trailblazer 350 Club kopen? Dit brengt verschillende voordelen mee voor u, zo behoudt u de liquiditeit van uw onderneming maar wel bent u direct eigenaar van de barbecue trailer. U heeft de keuze uit een leasetermijn van 12 tot en met 84 maanden. Hierdoor is er altijd een leasetermijn die bij uw wensen past. Bereken hieronder uw maandpremie!

Contactformulier

Offerte aanvragen?

Inzicht krijgen in uw kostenplaatje zoals u het voor ogen heeft? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Livetour aanvragen?

Wilt u een persoonlijke livetour door onze showroom waarin wij u meenemen in een van onze modellen? Vraag dan vrijblijvend een livetour aan!

Liever leasen?

Dat kan! Bereken hier onder uw maandbedrag!

Tijdens de gehele maand

December

10% korting

op het totale aankoopbedrag